Teşkilat Çağlar Ertuğrul Yerine Bomba Gibi Bir İsimle Anlaşıldı!

Teşkilat Çağlar Ertuğrul Yerine Bomba Gibi Bir İsimle Anlaşıldı!

Teşkilat dizisine dahil olan oyuncular belli oldu. Öyle ki diziye ilişkin merak edilenler tek tek açıklanmakta. Oyuncu kadrosuna Çağlar Ertuğrul yerine kim geldi? Serdar karakteri dikkatleri üzerine çekmişti. Kendisi yeni sezonda olmayacak ancak EDHO dizisinden bir oyuncunun diziye katılacağı haberi iletildi.

Teşkilat dizisindeki güncel gelişmeler ve çok daha fazlası ortaya çıkıyor. TRT 1 dizisinde başrolü kimin oynayacağı merak edilmekteydi. Öğrendiğimiz kadarıyla dizide Çağlar Ertuğrul'u daha fazla göremeyeceğiz. Başarılı oyuncunun ekranlarda yer almayacağı bilgisi iletildi. Kendisi de bu gelişmeleri doğrulamıştı. Şimdi ortaya çıktığı kadarıyla dizide neler yaşanacağını hep birlikte göreceğiz.

EDHO Oyuncusu Diziye Katılabilir!

EDHO dizisinde sergilediği performans ile adından söz ettiren Yunus Emre Yıldırımer, diziye dahil olabilir. Bu bağlamda yoğun bir iddia var. Öyle ki dizinin yeni bölümlerinde kendisi hakkında çok daha fazla bilgi sahibi olacağız. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'daki performansıyla farkını ortaya koymuştu. Oyuncu hakkında başka neler biliyoruz?

Yeni Sezona Damgasını Vuracak

Teşkilat dizisine katılması durumunda Yunus Emre Yıldırımer'in yeni sezona damgasını vurması bekleniyor. Tüm bu gelişmelerle birlikte merak edilenleri sizler için yanıtlayacağız. Bakalım diziye dair nasıl bir gelişme yaşanacak göreceğiz. Şimdilik Teşkilat'a dair bazı ifadelere yer verildiği görülüyor.