Telecinco Kanalından Sen Çal Kapımı Dizisine Uyarı! Yayın İhlali Yapmış!

Telecinco Kanalından Sen Çal Kapımı Dizisine Uyarı! Yayın İhlali Yapmış!

Sevilen dizi Sen Çal Kapımı dizisinde ilginç olay yaşandı. Yayın haklarının İspanyol bir kanala ait olduğu ve haftada 2 den fazla yayınlanırsa haklarını alacağı söylenildi. Sen Çal Kapımı yayın tarihleri değişti.

Sen Çal Kapımı Final Mi Yapıyor? İspanyol Şirket Uyarıda Bulundu!

FOX TV’de yayına akıcı ve süratle devam etmekte olan Sen Çal Kapımı dizisi güzel bir başarı yakalamış durumda. Sen Çal Kapımı dizisi hakkında İspanyol bir şirket uyarıda bulundu. Peki dizi sona mı eriyor? İspanyol Şirket Ne Söyledi? Haberle ilgili bütün detaylar yazımızda yer alıyor!

Sen Çal Kapımı Dizisi Yayın Hakları Kimde?

Sen Çal Kapımı’nın final yapacağı söylentileri her geçen gün artıp izleyicileri endişelendirmeye devam ediyor. Reyting oranlarında sürekli azalış yaşayan ve kemik kitlesini de kaybetme korkusuyla endişe yaşayan dizinin İspanya’da yer alan bir kanalın üzerinde haklarının bulunduğu ortaya çıktı. "Telecinco" isimli bir kanalın tamamen yayın haklarını üzerinde bulundurduklarını belirli ederek tekrardan önlem almaları gerektiğini belirtti. Bu sonuca göre Sen Çal Kapımı ileride yayın tarihini değiştirmek zorunda kalabilir.

Sen Çal Kapımı Dizisi Yayın İhlali Yapmış!

"Telecinco" isimli İspanya asıllı kanal, Sen Çal Kapımı dizisinin bütün yayın haklarını ve içeriğini satın alacak gibi bir söylenti çıksa da kesin bir yargıya varılmadığı belirtildi. Dizinin sona ermesiyle bu konu hakkında daha net bir açıklama yapılabilir. "Telecinco" adı altında yayın yapan kanal Sen Çal Kapımı dizisini haftada yalnızca üç defa yayınlama izni bulunmakta.

Sen Çal Kapımı Dizisi Haftada 2 Kez Yayınlanacak!

Art arda yayınlaması durumunda dizinin tüm bölümlerini bitirerek yayınlanacak bir bölüm kalmayınca teker teker izleyici veya reyting oranlarını düşürmeye başlayacak. Böyle bir olayın önüne geçebilme ve risk alamama durumundaysa haftada iki kez yayınlama kararı aldı. Seyircilerde en mantıklı kararın bu olduğuna yönelik yorumlarını belirtti.