Tamer Karadağlı'dan Teşkilat Oyuncusu Açıklaması

Tamer Karadağlı'dan Teşkilat Oyuncusu Açıklaması

"En İyi Erkek Oyuncu" ödülünü kazanan Çağlar Ertuğrul, Tamer Karadağ ile Nihar Yalçın arasındaki olaya değindi. Tepkilerin ardından açıklama yapan Ertuğrul, Karadağlı'yı çok sevdiğini ve amacının eğlenmek olduğunu söyledi. Öte yandan Karadağ konuştu.

Altın Kelebek Ödülleri'nde "En İyi Erkek Oyuncu" ödülünü kazanan Çağlar Ertuğrul, 58. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde Tamer Karadağlı ile Nihal Yalçın arasındaki diyaloga değindi.

Konuşmada sunucu Cem Davran, Ertuğrul hakkında yorum yaptı. Ertuğrul dönüp arkasını kontrol ederek, "Bu o törenlerden biri değil. Şuna bakın. Kenarda durmak ne güzel". Bunun üzerine Çağlar Ertuğrul, "Birisi arkamı işaret ediyor sandım, o yüzden" dedi. Ertuğrul'un bu davranışı Altın Portakal'da Nihal Yalçın ile Tamer Karadağlı arasında yaşanan olaya gönderme olarak yorumlandı.

 
ÇAĞLAR ERTUĞRUL'DAN AÇIKLAMA
Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Ertuğrul, “Bu arada benim trollüklerimi bilen bilir, Tamer Abi’yi de çok severim ve sayarım. Onun işleriyle büyüdük ama iki espri yapamayacaksak yaşamayalım! Komik bulmazsınız o ayrı ama bir laf için kimilerinin çirkin ithamları çok alakasız” ifadelerini kullandı.
 
TAMER KARADAĞLI'DAN YANIT
Yaşananların ardından Karadağlı'dan ilk açıklama geldi. Sabah'ta yer alan habere göre Karadağlı konuya ilişkin "Espri yapmış çocukcağız. Ben çok büyütmüyorum. Bir alınganlık sözkonusu değil. Bizler onların meslek büyükleriyiz. Onlardan daha tecrübeli ağabeyleriyiz. En ufak bir davranışlarında onlara tepki gösteremeyiz. Genç kardeşlerimize karşı daha fazla toleranslı olmamız gerekiyor. Bir sorun görmüyorum" dedi.