Survivor Eski Yarışmacısı Mert Öcal Masumlar Apartmanı Dizisine Dahil Oluyor!

Survivor Eski Yarışmacısı Mert Öcal Masumlar Apartmanı Dizisine Dahil Oluyor!

Survivor 2021 yılından ayrılan Mert Öcal. Ekranların en çok izlenilen Masumlar Apartmanı dizisine dahil oluyor. Mert Öcal peki hangi dizilerde oynadı? Mert Öcal kimdir? Mert Öcal Masumlar Apartmanında hangi karakteri canlandıracak?

TRT 1 ekranlarında farklı psikolojik etkenleri işleyen dizide Survivor yıldızı dahil oldu. Peki Masumlar Apartmanın Yeni katılan isim kim? Ne zaman dahil olacak?

Masumlar Apartmanı Son Durumu!

TRT’nin reyting rekorları kırarak herkesi etkileyen dizisine bir isim daha katılıyor. Bu yılın en çok başarılı bulunan diziye Survivor’dan bir isim katılıyor. Geçmişte de Sadakatsiz ve Sel Çal Kapımı dizilerinde rol alan oyuncu izleyiciden tam not alabilecek mi? Dizide Naci’nin hikayesi son bulmak üzereyken diziye yeni karakterler olaya dahil oluyor. Naci’nin ölümü sonrası diziye dahil olacak yeni karakterlerden birine de Mert Öcal olacak!

Masumlar Apartmanına Yeni İsim Dahil Oluyor!

Başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar, Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu gibi başarılı isimlerin konuk olduğu Masumlar Apartmanı dizisi Salı akşamlarının reyting birinci dizisi olmaya devam ederken Mert Öcal diziye dahil oluyor. Dizi bu sezonun en çok izlenen dizisi olunca ikinci sezon onayını çoktan aldı. Masumlar Apartmanına heyecanını sürdürmek ve kalıcı hale getirmek için diziye yeni karakterler katılmaya devam edileceği biliniyor. Onlardan biri de Han’ın geçmişten bir düşmanı olacağı açıklamaları yapıldı.

Masumlar Apartmanına Mert Öcal Katılıyor!

Survivor yarışmasında kişiliği ve kendine has performansıyla izleyiciyi etkilemeyi başaran oyuncu Sen Çal Kapımı dizisine girdikten sonra kısa süre içerisinde ayrılmıştı. Diziden ayrılan Mert Öcal bu sefer Masumlar Apartmanı kadrosuna katıldı. Mert Öcal daha öncede Aşk Yeniden adlı diziye katılmasıyla başarılı oyunculuğunu bir kez daha göstermişti. Mert Öcal’ın şimdi de Masumlar Apartmanı’na kısa süreliğine gireceği ve güzel bir rol içerisinde yer alacağı söylendi.