Survivor Dora'nın Cezası Kesinleşti! Gizlice Yemek Almanın Bedeli Belli Oldu!

Survivor Dora'nın Cezası Kesinleşti! Gizlice Yemek Almanın Bedeli Belli Oldu!

Survivor'da Dora'nın yaptığı kural dışı hareket sonucunda Acun Ilıcalı yönetimle beraber kararını verdi. Besinleri gizli bir şekilde tüketmesi büyük olay yaratırken, yarışmacının cezalandırılma süreci hızlıca açıklandı.

Survivor programının son bölümüne damgasını vuran Dora, yaptığı hareketle izleyicileri şaşırtmıştı. Yarışmacının ödül oyunundan önce bekleme alanında besin tükettiği tespit edildi. Yarışmadan sonra görüntüler ortaya çıktı ve Acun Ilıcalı ile arasında bir konuşma geçti. Dora'nın kendini savunmaya çalışması Acun Ilıcalı'yı daha da sinirlendirdi. Tepkisini fazlasıyla gösterdi. Peki Dora yaptığı bu hareket karşısında ceza aldı mı?

Dora Ne Cezası Aldı?

Dora'nın kural dışı besin alma ilgili alacağı ceza belli oldu. Cezanın verilmesinden sonraki süreçte Dora'yı zor anlar bekliyor. 3 ödül oyunundan faydalanamayacak olan Dora'nın bu süre zarfında güzel yemeklerden uzak duracağı belirtildi. Yaptığı hareket ile rakiplerinden daha da avantajlı yarıştığı için Acun Ilıcalı bu konuda kararını net bir şekilde ortaya koydu.

Yarışmada Avantajlı Olduğunu Kabul Etti

Dora, yaptığı açıklamada kalori bakımından diğer yarışmacılara göre daha üstün olabilirim dedi. Ancak yalnızca kalori değil, enerji anlamında da yarışmacılarla haksız rekabete tutuştuğu için Dora'nın ceza alması yerinde bulundu.

Acun Ilıcalı'ya Savunma Yapmıştı!

Yaptığı hareketten sonra kendisinin besinlerin olduğu bir yerde bekletildiğini belirten Dora, adeta kendini savunmuştu. Acun Ilıcalı ise bu duruma tepkisini gösterip onu orada bekletenlerin suçlu olduğunu ima ettiğini söyledi. Yaşanan bu ilginç diyaloğun hemen ardından Dora'nın cezası da netleşti. Son zamanlarda diğer yarışmacılarla tartışmalara giren Dora'nın aldığı ceza ise oldukça kritikti.

Survivor'da Bu Hafta Kim Elenecek?

Dokunulmazlık oyunlarının oynanacağı Survivor'da kazanan isimler bir yarışmacının adını vererek eleme potasını oluşturacaklar. Haftanın sonunda ise elenecek isim belli olacak. Bakalım bu hafta adadan kimler ayrılacak hep birlikte öğreneceğiz. Survivor'da heyecanlı gidişat sürüyor ve her hafta bir kişi adaya veda ediyor. Ancak bu sefer işler bambaşka boyutlara ulaşabilir. Adadan ayrılacak ismin SMS oylamalarıyla belirlenmesi halkın en sevdiği yarışmacının adada kalmasını sağlıyor.