Survivor 2021 Yarışmasında Yarışan Aleyna'nın Annesinden Acun ILICALI'ya Sitem! Acun Duruma El Attı!

Survivor 2021 Yarışmasında Yarışan Aleyna'nın Annesinden Acun ILICALI'ya Sitem! Acun Duruma El Attı!

Survivor 2021 yarışmasında son dönemlerde Aleyna'nın annesinin atmış olduğu tweet gündem oldu. Acun bu duruma daha fazla sessiz kalmadı ve duruma el koydu. Aleyna'nın annesi bu durum karşısında Acun ılıcalı'ya sitem etti.

Survivor kamera arkasında neler yaşandığını merak eden seyirciler için Survivor Panorama ekibinden Melis açıklama yaparak; duyduklarını anlattı. Sizce neler yaşandı?

Acun El Attı!

Ünlü isim  Acun Ilıcalı kısa süre önce  Aleyna ve Ayşe `nin ailelerinden bir talepte bulundu ve iki oyuncuya da yapmaları gereken her şeyi açıkladı. Bunun sonrasında ise Aleyna Kalaycıoğlu, “Annemle konuştum. Ben burada kalmak istiyorum. Bir daha sosyal medya kullanmayacak” sözlerini sarf etti. Acun Ilıcalı ise olanları anlattı!

Acun Ilıcalı'ya Sitem!

Acun Ilıcalı, “Annene uyarını dinledim. Aileler Panoramada konuşabilirler isterlerse. Ama bu sene için düşünmüyoruz. Annenin attığı tweeti okuyorum sana: 'Acun Ilıcalı eminim ki tüm detaylara hakimsiniz. Siz yarışmacınıza sahip çıkmıyorsunuz. Kızımı ve beni reyting malzemesi yaptınız. Sizin de kızlarınız var sizi Allaha havale ediyorum. Annenin bu sabah attığı tweet. Bilmediklerini anlatıyım. Annen bizim prodüksiyondaki arkadaşımızı son beş günde 15 sesli mesaj bırakıyor. 25 yazılı mesaj 7 kere de arıyor. Annenin dediği tek şey var kızım yarışmadan ayrılsın”  sözlerini sarf etti.

Sürpriz Açıklama!

Diğer bir sosyal medya kullanan Panorama ekibi bir kesit paylaştı ve “Melisa Emirbayer’den Aleyna - Ayşe arasında yaşananlara ilişkin açıklama! Bayram haftasına özel olarak Dominik’e ailelerle giden kadroda bulunan Panorama yorumcularından Melisa Emirbayer bugünkü yayında sürpriz açıklamalarda bulundu” sözlerini dile getirdi.
 

Acun Ilcalı'dan Açıklama!

Olayların devamında şunları not düştü “Ailelerin bulunduğu servise olayın yaşanmasından sonra bindiğini söyleyen Melisa, servise binmesinden önce Aleyna’nın annesinin anlatımına göre Ayşe’nin annesinin Aleyna’nın annesinin bulunduğu serviste Aleyna’nın kız kardeşi Cansu’nun SMS için Dominik’e getirildiğini söylediğini iddia etti…” sözlerini eklemiş oldu.