Survivor 2021 Yarışmasında İsmail'in Annesinin Söyledikleri Herkesi Şok Etti! İsmail Göz Yaşlarını Tutamadı!

Survivor 2021 Yarışmasında İsmail'in Annesinin Söyledikleri Herkesi Şok Etti! İsmail Göz Yaşlarını Tutamadı!

Survivor'da oynanan iletişim oyununu kazanan ünlüler aileleriyle görüşme hakkı elde etmişti. Acun Ilıcalı Jest yaptı. İsmail nişanlısıyla ne görüştü? Gamze ne söyledi? Görüşmede duygusal anlar yaşandı.

İsmail Balaban ise annesi ile görüşürken annesinin söyledikleri karşısında şoka uğradı. Nişanlısının değiştiğini ve onun eski gibi biri olmadığını belirten annenin sözleri karşısında İsmail'in morali bozuldu. Acun Ilıcalı ve takım arkadaşları destek olsa da başarılı yarışmacı bu konuşmaların etkisinde kaldı.

Acun Ilıcalı'dan Görüşme Teklifi!

Acun Ilıcalı, bu olaydan sonra İsmail'e nişanlısı ile görüşebileceğini söyledi. İsmail ilk başta bu teklifi kabul etmese de sonradan nişanlısı Gamze Atakan ile görüşme kararı aldı. Görüşme boyunca ise duygusal anlar yaşandı.

Survivor İsmail ve Nişanlısı Gamze Görüştü!

Survivor'un yeni bölümünde İsmail ve Gamze'nin konuşmaları programa damgasını vurdu. Birbirini seven iki ismin konuşmasında Gamze çok önemli sözler söyledi. Nişanlı oldukları için insanların ona oy atmayacağı gibi gereksiz bir tartışmadan ötürü ortaya çıkan bazı olaylar olduğunu belirtti. İsmail'in annesinin İsmail'in haberi olmadan nişan atmak istediği bilgisi ulaştı. Hal böyle olunca İsmail bu duruma tepki gösterdi.

Gamze'den Moral Mesajları!

İsmail Balaban'ın nişanlısı Gamze, İsmail'i aylardır izlediğini ve hiç dışarı çıkmadığını belirtti. Şu an için yarışmaya odaklanması gerektiğini vurguladı. Aralarının bozuk olmadığını ve belirtildiği gibi farklı birine dönüşmediğini kaydetti. Adadan döndükten sonra her şeyi rahatlıkla konuşacaklarını söyledi. Gamze Atakan, İsmail Balaban'a verdiği destek ve moral mesajları ile izleyicilerin beğenisini kazandı. Survivor'un yeni bölümüne damga vuran bu konuşmalar herkesi gözyaşlarına boğdu.

Görüşmede Duygusal Anlar Yaşandı!

Survivor 2021'de duygusal anların yaşandığı sahneler izledik. Yarışmanın yeni bölümünde İsmail'in moral olarak daha fazla toparlandığı ve kaliteli bir performans sergilediğini görebiliriz. Stres altındayken kendisini tam olarak gösterememesi dikkat çekiyordu. Bu hafta İsmail Balaban için oldukça güzel geçecek. Öte yandan Acun Ilıcalı'nın İsmail'e yardımcı olmak amacıyla görüşme teklifinde bulunması da takdir edildi. İzleyiciler ince düşünen Ilıcalı için övgü dolu yorumlarda bulundu. Başarılı girişimci uzun yıllardır Survivor programını sunuyor.