Survivor 2021 Yarışmasında Acun ILICALI Acımadı O Kişinin Fişini Çekti! Hayranları Çılgına Döndü!

Survivor 2021 Yarışmasında Acun ILICALI Acımadı O Kişinin Fişini Çekti! Hayranları Çılgına Döndü!

Survivor 2021 yarışmasında son elenen isim belli oldu. Hayallerinde birinci olmak vardı. Fakat gerçekleştiremedi. Acun ILICALI o kişinin fişini çekti. Surviro 2021 yarışmasına kim veda etti?

Survivor 2021 yarışmasına veda eden isim açıklandı. 8 Haziran Çarşamba akşamı ekranlara gelen bölümde Acun Ilıcalı o ismi açıkladı. Yarışmaya ismini kazıyan ve kendini bugünlere getiren başarısı bir çok kişi tarafından konuşulan bir yarışmacı , kendisini ayrılanlar listesine eklemiş oldu. Çok merak edilen o isim sizce kim ? Acun Ilıcalı`nın açıkladığı o isim kim?

Steven Veda Etti!

Finale doğru giden Survivor 2021 yarışmasına veda eden isim ise Steven Salam olmuş oldu. Acun Ilıcalı yarışmaya son veda etmiş olan ismi şöyle açıkladı:“Survivor'a bu akşam veda eden ve hayallerini burada bırakmak zorunda kalan isim Steven.”  Acun Ilıcalı`ya , Steven sözleriyle şok etkisi yarattı.

“Survivor’un Benim İçin Bittiğine İnanamıyorum!“

Acun Ilıcalı Survivor 2021 yarışmasına veda eden son ismin Steven Salam olduğunu açıkladığında Steven Salam şöyle bir açıklama yaptı; “İnanamıyorum Survivor'un benim için bittiğine. Kısmet bu kadarmış. Allah'a şükür ki bir sakatlık yaşamadan Survivor'da buraya kadar geldim. Yarışmada benim için destek atan herkese teşekkür ediyorum. Hayallerime burada veda etmiyorum, hayallerime burada bir adım daha yaklaştım.”

Steven Salam Kimdir?

Yarışmadan elemesi sonucu herkes Steven Salam`ın kim olduğunu merak etmeye başladı.
Afrikalı yarışmacı olan Steven Salam, Survivor 2021 yarışmasına gönüllüler takımında girmiş olan bir isimdir. Steven Salam, 2011 yılında Türkiye `ye Demokratik Kongo Cumhuriyeti`nden gelmiş, üniversite ve lise hayatını eğitimini Türkiye`de tamamlamış. 2019 senesinde Manisa Celal Bayar Üniversitesi ve Spor Bilimleri Fakültesi Futbol Antrenörlüğü bölümünden mezun olmuştur.

Hayallerine Bir Adım Daha Yaklaştı!

Steven Salam, “Şimdi ise asıl maceraya gidiyorum Survivor’a” sözleriyle Survivor 2021 yarışmasına katılmıştı. Fakat finale doğru gidilen bu yolda son elenen isim oldu. Elenmesinin ardından ise yaptığı açıklamalarla güçlü kaldığını ve onun için hayallerine biraz daha yaklaştığını belirten yarışmacı, sözlerinde “Hayallerime burada veda etmiyorum, hayallerime burada bir adım daha yaklaştım.” sözleriyle kendisini ifade etti.