Start TV, Sana Söz Dizisi Hakkında Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu! Sana Söz Dizisi Başlamadan Bitiyor mu?

Start TV, Sana Söz Dizisi Hakkında Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu! Sana Söz Dizisi Başlamadan Bitiyor mu?

Star TV ekranlarında izleyici ile buluşan Sana Söz dizisi salı akşamlara ekranlara gelmeye devam ediyor. Nehir Erdoğan ve Erkan Petekkaya ikilisinin başrollerinde yer aldığı dizi reytinglerde istenilen başarıyı elde edemedi. Kanal ise dizinin tutması için elinden geleni yapmaya devam ediyor. İşte haberin tüm detayları...

Sana Söz dizisi geçen hafta ilk bölümü ile ekranlara geldi. Düşük reytingler alan dizi istenilen başarıyı elde edemedi. Star TV, Sana Söz dizisinin üst üste tekrar bölümlerini ekranlara taşıdı. Böylelikle diziyi geniş kitlelere duyurmaya çalışan Star TV, dizinin reytinglerde başarı sağlayamadığını anladı. Bunun ardından Sana Söz dizisinin yeni bölüm reytingleri ise şimdiden merak söz konusu oldu.

Sana Söz dizisi reyting kurbanı mı oluyor?

9 Kasım Salı akşamı ekranlara gelen Sana Söz dizisinin yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Tüm kategorilerde düşük reytingler alan Sana Söz dizisi istenilen başarıyı elde edemedi. Polisiye hikâyeyi ekranlara taşıyan dizi yine ortalamanın altında kalarak izleyiciye ekranlarda tutmayı başaramadı. Alınan bilgiler neticesinde tüm kişiler ve ABC1 grupların da 11. sıraya yerleşen Sana Söz dizisi AB grubunda ise günü 17 olarak tamamladı. Bunun ardından hiçbir kategoride ilk 10 arasına bile giremeyen Sana Söz dizisinin gidişatını da pek iyi olmadığı ortaya çıktı.

Sana Söz dizisi final mi yapacak?

Sahneleri ve oyuncu performansları büyük beğeni toplasa da Sana Söz dizisi izleyicileri ekranlarda tutmayı başaramadı. Her ne kadar emek verilen bir iş olsa da dizi reytinglerde ortalamanın altında kalmaya devam ediyor. Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan ikilisinin başrollerinde yer aldığı Sana Söz dizisi eğlenceli ve enerjik sahneleri de ekranlara getiriyor. Ayrıca Ömer ve Elif karakterleri ise iyi bir uyum yakalayarak izleyicinin kalbini kazandı. Hikayesi ve oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken Sana Söz dizisi reytinglerde istenilen noktayı elde edemedi. 16 Kasım Salı günü yeni bölümü yayınlanan Sana Söz dizisinin reyting başarısı ise şimdiden merak söz konusu oldu.