Star Tv'nin Bir Dizisi Son Kez Hayranları İle Buluşuyor! Final Yapacak Olan Diziden Herkes Sürpriz Bekliyor!

Star Tv'nin Bir Dizisi Son Kez Hayranları İle Buluşuyor! Final Yapacak Olan Diziden Herkes Sürpriz Bekliyor!

Star TV dizisi için final kararı çoktan verildi. Bu gece ekrana gelecek dizinin 7. bölümle beraber sona ereceği açıklandı. Peki hangi dizi final yapacak? Üstelik dizi bittikten sonra yeni bir projenin yayın hayatına başlatılması bekleniyor. İşte reyting sonuçları gittikçe düşen diziye dair detaylar...

Star TV'de yayın hayatına başlamış bir dizi daha sona erecek. Bu sefer beklenilenden çok daha erken şekilde final yapacak olan Sana Söz dizisi gündeme geldi. Bu akşam yayınlanacak final bölümü ile yayın hayatını sonlandırması bekleniyor. Üstelik başrollerinde Nehir Erdoğan, Erkan Petekkaya ve Serkan Altunorak gibi ünlü isimlerin olduğu bilinmekteydi. Dizinin final yapmasındaki nedene değineceğiz. Ayrıca polisiye bir yapım olmasına rağmen kısa süre içerisinde bitecek olması izleyicileri üzdü.

Dizi Neden Final Yapıyor?

Sana Söz dizisi, her ne kadar başarılı bir oyuncu kadrosuna sahip olsa da hikayesi beklendiği kadar heyecan veremedi. Haliyle bu durum reytinglere de yansıdı. Son reyting sonuçlarına baktığımızda dizinin ilk 10'da dahi yer alamadığını görüyoruz. Bu acı verici tablodan ötürü Star TV'nin final kararı aldığı belirtildi. AB, ABC1 ve Total reyting gruplarında kayda değer başarı gösterememesi dizinin sonunu getirdi. Önümüzdeki haftalarda kanaldan farklı bir projeyi yayın hayatına sokması bekleniyor.

7. Bölüm Son Olacak

Dizi yalnızca 7 bölüm dayanabildi. Reytingler o kadar düşüktü ki kanal diziye daha fazla şans tanımadı. Müge Anlı'ya benzeyen karakter büyük ilgi çekmişti. Nehir Erdoğan'ın hayat verdiği bu karakter her ne kadar izleyicilerin dikkatini çekse de genel anlamda reytingleri yükseltemedi.