Star TV Yeni Dizisi Ada Masal'ın Nerede Çekildiği Merak Konusu Oldu! İşte Ada Masalı Kadrosu ve Çekildiği Yer!

Star TV Yeni Dizisi Ada Masal'ın Nerede Çekildiği Merak Konusu Oldu! İşte Ada Masalı Kadrosu ve Çekildiği Yer!

Yaz geldi ve yaz dizileri gündeme çıkmaya başladı. Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan dizi Ada Masalı son hızla devam ediyor. Herkes Ada Masalı dizisinin hangi adana çekildiği ve oyuncu kadrosunu merak ediyor. Ayrıca konusu da bir o kadar iddialı.

Yaz ekranlarının renklenmeye başladığı televizyon dünyasında yeni bir diziye merhaba demeye hazırlanmakta. Başrollerde Alp Navuruz ile Ayça Ayşin`in yer aldığı Ada Masalı dizisi Star TV ekranlarında seyircilerine merhaba demek için hazırlanıyor.

Ada Masalı Kadrosu!

Ele almış olduğu hikayesi ve oyuncuları ile yayınlanmadan gündem olmayı başarmış olan Ada Masalı dizisinin kadrosunda ise; başrol oyuncularına ek olarak, Nihan Büyükağaç, Bülent Çolak, İpek Tenolcay, Cem Anıl Kenar, Özge Demirtel, Beril Pozam, Rami Narin, Bedia Ener, Eylül Ersöz gibi isimler yer almakta. Tanıtın fragmanı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Ada Masalı dizisi , hikayenin geçmiş olduğu mekanın doğal güzelliği ile televizyon severleri büyüledi. Seyirciler ise Ada Masalı`nın nerede çekilmiş olduğunu merak etmeye başladı.

Ada Masalı  Hangi Adada Çekilmekte?

Star TV ekranlarında macerasına 15 Haziran 2021 tarihinde başlanması beklenen Ada Masalıı, Ay Yapım imzalı olarak televizyon ekranlarına gelecek. Romantik bir aşk hikayesini ele almış olan Ada Masalı dizisinin yönetmen koltuğunda ise Ali Bilgin otururken; senaryosunu Yelda Eroğlu ile Sema Ergenekon birlikte yer alıyor. Başroller Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan`ın paylaşmış olduğu Ada Masalı, 15 Haziran Salı günü saat 20.00`da Star TV ekranlarında seyircilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizinin yayınlanmış olan tanıtım fragmanında doğal güzellik dizinin nerede çekilmiş olduğu sorusunu gündeme taşıdı.

Ada Masalı Dizisi Nerede Çekiliyor? 

Ada Masalı ekranlara gelmeden, magazin gündemlerine düşüyor. Tanıtım fragmanı ile seyircisinin karşısına çıkmış olan Ada Masalı dizinin çekildiği mekan ise eşsiz bir doğal güzellik sunmakta. Dizi severleri etkileyen bu güzellik Ada Masalı dizisinin çekildiği yeri bir hayli merak ettirmekte. Ada Masalı , İzmir`de çekilmekte. Dizinin ise çekilmiş olduğu bölge İzmir`in incisi olarak tanımlanan Seferihisar İlçesinin Sığacık bölgesi diye bilinmekte.