Star TV, Sana Söz Dizisini Resmen Bitirdi! Sana Söz Dizisi Final Bölümüyle Ekranlara Son Kez Geliyor!

Star TV, Sana Söz Dizisini Resmen Bitirdi! Sana Söz Dizisi Final Bölümüyle Ekranlara Son Kez Geliyor!

Ada Masalı dizisi final kararından sonra Star TV'nin hangi dizinin sonunu getireceği merak edildi. Kısa süre içerisinde final yapan dizi sayısı oldukça fazla. Star TV bu konuda diğer kanallara göre başı çekiyor diyebiliriz. Kanal reytingleri az olan dizilere hızlı şekilde son veriyor. Peki hangi dizi final yapacak?

Star TV'nin son zamanlarda pek çok diziye final yaptırdığı bilinmekte. Ancak kanaldaki diziler yüksek izlenme oranlarına nadir ulaştığı için bu karar veriliyor. Aynı reytingler farklı kanallarda olsa onlar da final kararı almak zorunda kalacaklar. Peki bu sefer hangi dizi ekranlara veda etmeye hazırlanıyor? Bilindiği üzere Ada Masalı dizisi için final kararı verilmişti. 8 Aralık Çarşamba tarihi final olarak belirlendi. Şimdi ise bambaşka bir dizinin gündeme geldiği görülüyor.

Sana Söz Reytingleri Çok Düştü!

Sana Söz dizisi reytingleri gerçekten de beklentilerin altına indi. Çünkü dizinin Total reyting grubunda dahi 16. sıraya düştüğü görüldü. Hal böyle olunca Star TV'nin yakın zamanda final kararı vermesi bekleniyor. Şu an için netleşen bir şey olmadığını da belirtelim. Ancak genel itibari ile bu seviyelerde reytinglere sahip olan diziler birkaç hafta içerisinde final haberi ile gündeme geliyor.

Konusu ve Oyuncuları Seviliyordu

Sana Söz dizisi oyuncuları ve konusuna bakacak olursak fazlasıyla izlenebilecek bir diziydi. Erkan Petekkaya ile Nehir Erdoğan'ın uyumu ekrana taşınmıştı. Bir kısmı polisiye olan dizinin bu kadar çabuk pes etmesi üzdü. Seyirci kitlesinin sosyal medyada dizinin final yapmaması için çaba sarf ettiği görülüyor.