Star TV Sana Söz Dizisi İçin Yeni Karar Aldı! Bu Karar Olumsuz Tepki Aldı!

Star TV Sana Söz Dizisi İçin Yeni Karar Aldı! Bu Karar Olumsuz Tepki Aldı!

Benim Hayatım dizisinin dışında Star TV`nin yeni yapımlarından birisi olan Sana Söz... Bir kaç zamandır tanıtımları etkili bir şekilde yapılmış dizinin ilk bölümü heyecan ile beklenmekte. Başta 29 Ekim Cuma akşamı başlaması beklenmekte olan dizinin daha sonrasında Çarşamba akşamına alındığı açıklandı.

3 Kasım Çarşamba günü birçok izleyici merakla beklemekteydi. Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan`ın başrollerde yer almış olduğu polisiye dizisinde bir değişiklik daha gerçekleşti. Dizinin 2 Kasım Salı akşamı ile ilk bölümü ekranda olacak olduğu duyuruldu. Dizi hayranları 3. kez yaşanmış olan bu değişikliğie bir hayli şaşırdı. Birçok kişi bu değişiklikten haberi olmayabilir ve ya dizinin ilk bölümü izlenme oranları düşük gelebilme şansı var.

Star TV, üst üste gün değişiklikleri yaparak önemli bir risk almış gözüküyor. Salı akşamları yayınlanacak Ada Masalı dizisinin de çarşamba günlerine alınmış olduğu açığa çıktı.

Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan`ın başrollerde yer almış olduğu dizinin gün değiştirmesi düşük olan reytinglerin biraz daha düşmesine neden olma ihtimalini yükseltti. Dizi hayranları bu gün değişikliğinin final öncesi son adım olabilecek olduğu yorumlarını yapmakta.

Star TV iki önemli dizisi için gün değişikli yaparak bir kez daha dikkatleri üzerine çekti. Salı akşamları Sana Söz ve Çarşamba günleri Ada Masalı dizisi nasıl sonuçlar alacak göreceğiz.