Star TV Oyuncu Kadrosuyla ve Konusuyla Çok Konuşulacak Bomba Bir Diziyle Geliyor!

Star TV Oyuncu Kadrosuyla ve Konusuyla Çok Konuşulacak Bomba Bir Diziyle Geliyor!

Star TV'nin yeni projesi çok konuşulacak. Bomba gibi bir yapımın geldiği ifade edildi. Dizi için hazırlıklar sürerken son zamanlarda hangi yapımı konuşacağız? İşte oyuncu kadrosu, konusu ve senaristleri ile bir anda gündem olan dizi hakkında merak edilenler haberimizde yerini aldı.

Star TV, yeni sezona damgasını vuracak birkaç proje ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Hatırlanacağı üzere Kral Kaybederse dizisiyle büyük bir kamuoyu oluşturmuştu. Başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ'un oynayacağı dizide kendisine kimin eşlik edeceği uzunca süre tartışıldı. Şimdi ise Duy Beni dizisi ile reyting rekorları kırılıyor. Öte yandan yakın zamanda yeni bir projenin daha başlayacağı bilgisi iletildi. Kanaldan gelen bu atak herkesi sevindirdi. Eskisi gibi yüksek reytingli projeleriyle birlikte Star TV'nin başarılı bir şekilde yayın hayatına devam etmesi bekleniyor.

Çöp Adam Dizisi Başlayacak

Çöp Adam dizisi için hazırlıklar sürüyor. Konusu ve oyuncu kadrosunun yanı sıra arka planda durmaksızın çalışan isimler dikkatleri üzerine çekti. Oyuncular hakkında merak edilenleri sizlerle paylaşıyoruz.

Senaryoyu Usta İsimler Hazırlıyor

Öte yandan Çöp Adam dizisinin senaryosunu Melek Gençoğlu ile birlikte Su Ersöz'ün hazırladığı belirtildi. Bu gelişme izleyicilerin dikkatini çekti. Bakalım yakın zamanda nasıl bir gelişme yaşanacak hep birlikte göreceğiz.