Star TV Gündeme Damgasını Vuracak Dizisini Açıkladı! Geri Sayım Başladı!

Star TV Gündeme Damgasını Vuracak Dizisini Açıkladı! Geri Sayım Başladı!

Star TV’de ekranlara gelecek olan Sana Söz isimli dizinin yayın tarihi belli oldu. Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan’ın başrollerinde yer aldığı dizi 29 Ekim Cuma günü ekranlara gelecek. Sana Söz isimli dizi her şeye rağmen birbirlerinden vazgeçmeyen Elif’le Ömer’in hikayesini ekranlara taşıyacak. Ayrıca kanal yeni projeler arasında en çok Sana Söz isimli diziye güvendiğini belli etti.

Sana Söz dizisi Kırmızı Oda, Arka Sokaklar ve Aşk Mantık İntikam dizileri ile mücadele edecek. Alınan bilgiler neticesinde Aziz dizisi de Cuma günü Show TV ekranlarında izleyici ile buluşacak. Star TV Sana Söz isimli dizisine çok güvendiğini belli ederek yapımı Cuma gününe koydu.

Sana Söz isimli dizi için geri sayım başladı

Başrollerini Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan’ın başrollerinde yer aldığı Sana Söz isimli dizi 29 Ekim Cuma günü ilk bölümüyle ekranlara gelecek. O3 Medya’nın yapımcılığını üstlendiği dizi şimdiden merak söz konusu oldu. Sana Söz isimli dizinin yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez oturuyor. Bunun dışında dizinin senaryosunu ise Ali Erkan Ersezer ve Sertaç Sayın’a ait. Sürükleyici temposuyla izleyicileri ekran başına kilitlemeye hazırlanan Sana Söz isimli dizinin oyuncu kadrosunda Serkan Altunorak, Ayça İnci, Hivda Zizan Alp, Orhan Güner, Ferhat Baynal, Yaşar Aydınoğlu, Aslıhan Kapanşahin ve Atakan Hoşgören gibi başarılı oyuncular da yer alıyor.

Sana Söz isimli dizi neyi anlatacak?

Yıllardır sürüp giden bir düzeni anlatan Sana Söz isimli dizide kimi bu düzenin bir parçası olmamayı seçer. Bazı kişiler bu düzene baş kaldırarak savaşmayı tercih eder. Bütün ezberleri bozar, boyun eğmez. Sana Söz isimli dizide adalet için boyun eğmeyen kişileri anlatan bir yapımdır.