Star TV Dizisi Kaderimin Oyunu Bombayı Patlattı!

Star TV Dizisi Kaderimin Oyunu Bombayı Patlattı!

Kaderimin Oyunu dizisinde yaşanan olay herkesi şaşırttı. Star TV, öyle bir hamleye imzasını attı ki siz bile duymamışsınızdır. Reytingleri alt üst eden dizide Asiye ve Cemal arasında önemli gelişmeler meydana geldi. Ayrıca dizinin yeni bölümünde şaşırtıcı bir sahne yayınlanacak.

Star TV'de ekrana gelen Kaderimin Oyunu dizisinde yaşananlar şok üstüne şok ettirdi. İzleyiciler, dizinin gidişatından memnun ve bunun böyle devam etmesini istiyorlar. Üstelik yeni bölümde yaşanacaklar şaşkınlığı daha da artıracak. Sarp Apak'ın da oynadığı dizide neler yaşanıyor? Mahir ve Asiye arasındaki yakınlaşma dikkat çekti. Mahir'in Asiye'yi koruma çabası da diziyi farklı bir boyuta taşıdı. İzleyiciler iki ismin arasında olanları ilgiyle karşılıyor. Hatta bazı sosyal medya kullanıcıları ileride ikilinin evlenmesi gerektiğini düşünmeye başladı.

Dizi Çok Sevildi!

Kaderimin Oyunu dizisi ilk bölümden itibaren reytinglerde yüzü gülen taraf olmayı başardı. Star TV'nin uzun süredir aramış olduğu yüksek reytingli dizi ihtiyacını da karşılıyor. Hal böyle olunca sevilen yapım sosyal medyada da ilgi odağı haline geldi. Dizinin yayınlandığı gün yüz bini aşkın paylaşımın yapıldığı ortaya çıktı. Bu durum izleyiciler için olumlu bir gelişme olsa da reytingler çok daha fazla öneme sahip. Neyse ki reytinglerde de herhangi bir sıkıntı gözükmüyor.

Asiye ve Cemal Barışacak mı?

Cemal'in yaptıklarından sonra Asiye'nin onu affetmesi istenmiyor. İzleyicilerin beklentisi Cemal yerine Mahir ile görüşmesi yönünde. Ancak söz konusu gelişmeye dair herhangi bir ipucu verilmedi. Dizinin yeni bölümü yayınlandığında gelişmelere hakim olacağız.