Star TV Dizisi Finalden Kurtulamadı! Ada Masalı Dizisinin Neden Yaptığı Belli Oldu..

Star TV Dizisi Finalden Kurtulamadı! Ada Masalı Dizisinin Neden Yaptığı Belli Oldu..

Star TV'nin sevilen dizileri arasında gösterilen Ada Masalı için final kararı verildi. Sevilen yapım artık ekranlardan ayrılmak için gün sayıyor. Dizinin neden sona ereceği ise kısa süre sonra ortaya çıktı. Büyük umutlarla başlayan Ada Masalı bir anda final yaparak seyircileri hayal kırıklığına uğratacak.

Ada Masalı dizisi, yaz dizileri arasında en uzun ömürlü yapımlardan biriydi. Dolayısıyla Star TV'nin de göz bebeği konumundaydı. Reytinglerdeki farkını ortaya koyan dizi, başarılı oyuncu kadrosuyla beraber adından söz ettiriyordu. Hikayesiyle de Poyraz ve Haziran arasındaki aşkı anlatmaktaydı. Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan'ın performansı beğenilmişti. Seyircilerin severek izlediği diziye dair üzücü haber geldi. Ada Masalı dizisi ekranlara veda edecek. Neden final kararı alındığı ve yayın hayatına veda edeceği merak ediliyor. Ada Masalı final nedenini sizlerle paylaşacağız.

Ada Masalı Final Kararı

Star TV'de ekrana gelen dizinin neden final yaptığı ise hemen anlaşıldı. Anlaşılan o ki reyting sonuçlarında ciddi bir gerileme meydana geldi. Yeni sezonun başlamasıyla beraber dizilerin tekrar ekrana gelmesi ve izleyici kitlelerini toplaması dikkat çekti. Bu durum karşısında Ada Masalı dizisinde reytingler iyice düştü. Total, AB ve ABC1 gruplarına bakıldığında izlenme oranlarının azaldığı görülüyor.

Kaçıncı Bölümde Final Yapacak?

Dizinin henüz kaçıncı bölümde ekranlara veda edeceği kesinleşmiş değil. Konuyla ilgili dizi yetkililerinden bir açıklama yapılması bekleniyor. Önümüzdeki haftalarda final yapacağı konusunda herhangi bir tereddüdün olmadığını belirtelim. Bakalım dizinin finalinde neler yaşanacak?