Star TV Dizileri Tek Tek Bitiriyor! Star TV O Dizinin Fişini Çekti

Star TV Dizileri Tek Tek Bitiriyor! Star TV O Dizinin Fişini Çekti

Star TV, bir dizisine daha veda etmeye hazırlanıyor. Üstelik çok kısa süre sonra final yapacak. Yeni başlamış olmasına rağmen reytinglerde tutunamadı ve finali için anlaşma sağlandı. Star TV'nin dizilerdeki şanssızlığı sürüyor. İşte bitecek diziyle ilgili merak edilen detaylar...

Star TV'de ekrana gelen pek çok dizi, erken final yapıyor ve yayın hayatına veda ediyor. Üstelik oyuncu kadrosundaki muhteşem uyuma rağmen diziler bir türlü dikiş tutturamamakta. Hal böyle olunca hangi dizinin final yapacağı da merak edildi. Star TV'de yayın hayatına başlayalı henüz bir ay kadar olan dizi için final kararı verildi.

Sana Söz Final Yapıyor

Sana Söz dizisi için final kararı verildi. Dizi, 7. bölümde final yapacak. Yani bitmesine çok az bir zaman kaldı. Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan'ın başrolde oynadığı dizinin reytinglerde düşüş yaşadığını gördük. Üstelik yayınlandığı ilk günden bu yana da kayda değer bir yükseliş sergileyemedi. Haliyle bu durum dizi için büyük sonu hızlandırdı. Polisiye dizi olmasına rağmen Arka Sokaklar gibi ilgi göremeyen dizinin finalinde neler olacak?

Oyuncular Üzüldü

Final kararı karşısında diziye büyük umutlarla başlayan oyuncuların üzüldüğü belirtiliyor. Kırmızı Oda'da muhteşem performans sergileyen Erkan Petekkaya'nın, TV8'deki dizi kadar reyting sağlayamadığı ortaya çıktı. Ancak dizinin hikayesinden diğer oyuncuların rolüne kadar pek çok etken bulunuyor. Sana Söz'den sonra hangi dizi projesinin yayına alacağı yakında ortaya çıkacak.