Star TV Bir Dizisinin Fişini Çekti! Fişi Çekilen Dizi Yerine Bakın Hangi Dizi Geldi!

Star TV Bir Dizisinin Fişini Çekti! Fişi Çekilen Dizi Yerine Bakın Hangi Dizi Geldi!

Star TV ekranlarında bir çok dizi gündemde. Fakat son dönemlerde Star TV'de bir çok dizi ekranlara veda ediyor. İşin ilginç yanı veda eden dizinin yanı sıra yeni dizilerde ekranlara geliyor. Star Tv hangi dizisinin fişini çekti?

Star TV son 1 senede 10 dizisini bitirmek durumunda kalması ve hep reytingler nedeni ile yaşanmıştı. Bu yapımlardan Sefirin Kızı planlanmış olduğu gibi tamamlanırken, Menajerimi Ara`da uzun süren bir dizi olarak öne çıktı. Şimdiyse Star TV yeni sezonda yeni dizilerle yeniden seyircilerini ekranlarına çekmeye çalışmakta.

Yaz döneminde başlayacak olan Ada Masalı dizisi çarşamba gününe alınarak yoluna devam etmekte. Benim Hayatım dizisiyse pazar akşamları seyircilerle buluşmaya başladı. Yeni dizinin ilk bölümünün düşük reytingler getirmesi bir şanssızlık olarak ifade edilmekte.

Star TV ekranlarında yeni bir dizi başlamakta. Nehir Erdoğan ve Erkan Petekkaya`nın başrollerde yer almış olduğu Sana Söz isimli dizinin ilk bölümü 2 Kasım Salı akşamı saat 20.00`da yayınlanacak.

Polisiye bir hikaye izleyeceğiz. Daha önce Çarşamba ve Cuma olarak açıklanmakta olan yayın günler bir kez daha değişti.

Sana Söz, salı akşamları Star TV ekranında izleyiciler ile buluşacak. Dizinin reytingleri de akıbetini belirleyecek.