Star TV Bir Dizisini Daha Gözden Çıkardı! İzleyicilerden Tepki Gecikmedi

Star TV Bir Dizisini Daha Gözden Çıkardı! İzleyicilerden Tepki Gecikmedi

Star TV kış sezonunda birbirinden iddialı yapımlar ile gündeme geldi. Dizi hayranları tarafından birçok proje merakla beklendi. Fakat birçok yapım derdini anlatamadan final yaptı. Kanal bir dizinin daha fişini çektiğini açıkladı. İşte haberin detayları...

Sosyal medya üzerinden erken finaller çok tartışılırken Star TV ise sosyal medya üzerinden birçok eleştiriye maruz kaldı. Çünkü kanalın önemli projelerinin bir bir ekranlara veda etmesinin ardından izleyici dizilerin kötü olmaması durumunda final kararı ile yüzleşti.

Star TV iyi günde kötü günde dizisinin 6. bölüm itibariyle fişini çekti. Bunun dışında Babil dizisi ise 20. bölüm itibari ile final yapma kararı aldı. Yayınlandığı günden bu yana çok sevdilen Güvercin dizisi ile 16.bölüm itibari ile izleyicisine veda etti.

Bu diziler dışında Sol Yanım adlı dizi ise 12. bölüm itibarı ile ekran macerası tamamladı. Aynı şekilde Seni Çok Bekledim adlı dizi ise umutlarla başlamasına rağmen 13. bölümün ardından final kararı yapacağını açıkladı.

Star TV bir dizinin daha fişini çekti

Star TV bir dizinin daha fişini çekti. 52 bölümü geride bırakan Sefirin Kızı dizisi kötü gidişatı değiştirmeyecek final kararı aldı. Bunun dışında Kâğıt Ev adlı dizi ise 8. Bölümde final yaptı. Ardından Akrep dizisi de düşen reytingler neticesinde 26. bölümünde final yaptı.

Star TV şimdiye kadar 8 dizisine veda etti. Alınan bilgiler neticesinde 11 Temmuz Pazar akşamı ise kanal Menajerimi Ara adlı dizinin final yapacağını açıkladı. 45 bölümü geride bırakan Menajerimi Ara adlı dizi final yapacağını duyurdu.

Sosyal medya üzerinden süren etkileşim çabası ile izleyiciler dizinin 47 bölüme kadar sürmesini söylüyor. -Menajerimi Ara dizisinin hayranları sosyal medya üzerinden kanal ve yapım ekibi ne tepki göstermeyi ihmal etmedi.