Star TV Bir Dizinin Final Yapacağını Açıkladı! Yapımcı Az Önce Duyurdu

Star TV Bir Dizinin Final Yapacağını Açıkladı! Yapımcı Az Önce Duyurdu

Star TV, bir dizisine daha veda etmeye hazırlanıyor. Henüz üç bölüm ile reytinglerini ne kadar düşük olduğu anlaşıldı. En yakın zamanda final yapmasına karar verildi. Peki hangi dizi ekranlara veda edecek? İşte final yapacak diziye dair oyuncu kadrosu ve final tarihi bilgisi...

Star TV'de ekrana gelen dizi Annemizi Saklarken, iki bölümdür dikiş tutturamıyordu. Üçüncü bölüm de hayal kırıklığı ile gündeme gelince dizi için final kararı alındı. Star TV'den resmi açıklama bekleniyor. Bu nedenle yakın zamanda bir duyuru yapılabilir. Ancak henüz kesinleşmiş bir şey olmadığını da belirtelim. Dizi ile ilgili çok fazla iddia ortaya atılıyor. Annemizi Saklarken dizisinin reyting sonuçları ne durumda?

Dizinin Reyting Sonuçları

Annemizi Saklarken reyting sonuçlarına baktığımızda total grupta 19. sırada yer alırken, AB'de 15. ve ABC1'de 18. sırada bulunuyor. Dolayısıyla dizinin final yapmama gibi bir ihtimali kalmadı. Belki diziye birkaç hafta daha şans verilir. Ancak Star TV ve izleyicilerin umudu kalmamış gözüküyor. Sosyal medyada başrollerinde Kutsi, Hande Doğandemir, Yeşim Ceren Bozoğlu, Hatice Aslan. Ece Yaşar, Erdem Kaynarca, İncinur Daşdemir, Ezgi Gör gibi oyuncuların oynadığı dizi nasıl final yapar anlam verilemedi.

Final Tarihi Ne Zaman?

Dizi için final tarihi belirlenmedi fakat bir ay içerisinde gerçek kararın ortaya çıkacağı düşünülüyor. Daha fazla beklemenin bir anlamı olmayacak. Genel olarak düşük reytingle birkaç bölüm sürdüren dizilerin bir daha yükselemediği görülüyor.