Star TV 10 Dizinin Fişini Çekti! Star TV 5 Diziyi Yayına Sokuyor!

Star TV 10 Dizinin Fişini Çekti! Star TV 5 Diziyi Yayına Sokuyor!

Star TV ekranında yeni sezona dair yeni projeler gündeme geldi. Alınan bilgiler neticesinde yeni projelere bir yenisi daha eklenerek bu sayı arttı. Kanal, bu sezon etkili projeleri ekranlara taşıyarak gündem olmaya devam ediyor. İşte haberin tüm detayları...

Hanedan, Sana Söz, Benim Hayatım ve Kaderimin Oyunu gibi başarılı dizileri ekranlara taşımak için geri sayımı başlatan Star TV, yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyor. Bunun dışında Ada Masalı dizisi ile adından çokça söz ettiren kanal, birbirinden iddialı yapımları ekranlara taşımaya çalışıyor. Dizi severler ise bu projeleri şimdiden merak ediyor.

Star TV, en çok final kararı alan kanal oldu!

Star TV, yeni yapımlarını açıkladı. Yapılan araştırmalar kapsamında Star TV,  1 yıl içinde toplam 10 dizisinin fişini çekti. Üst üste gelen başarısızlıkları değerlendirmeye alan Star TV, daha temkinli ve titiz bir şekilde dizi çalışmalarına devam ediyor. Güvercin, Sefirin Kızı, Babil, Menajerimi Ara, İyi Günde Kötü Günde, Sol Yanım, Akrep, Seni Çok Bekledim, Kağıt Ev ve son olarak da Kazara Aşk dizilerinin fişini çeken Star TV, en çok final kararı alan kanal oldu. Sefirin kızı dizisi istenilen reytinglere ulaşsa bile birtakım aksaklıklardan dolayı final yapma kararı aldı.

Bunun dışında Menajerimi Ara dizisi de istenilen reytingleri elde edemeyerek ekran macerasını tamamladı. Diğer diziler ise erken final kararı ile ekranlara veda etti. Star TV, yeni sezon için başarılı yapımlar ile yoluna devam etme kararı aldı. Hanedan, Sana Söz, Benim Hayatı, Kaderimin Oyunu ve Annemizi Ararken isimli yapımlar ise yakın zamanda ekranlara gelecek. Ayrıca Star TV'nin başka projelere de zaman ayıracağı ortaya çıktı.