Squid Game Dizisinin Yeni Sezon Oyunları ve Başlama Tarihi Belli Oldu! Netflix Resmi Açıklamayı Yaptı!

Squid Game Dizisinin Yeni Sezon Oyunları ve Başlama Tarihi Belli Oldu! Netflix Resmi Açıklamayı Yaptı!

Squid Game dizisinin yaratıcısı Hwang Dong-hyuk, dizinin çok beklenen ikinci sezonunun çekileceği müjdesini verdi. Konu hakkında henüz net bir açıklama yapmayan Netflix platformu ise dizi yapımcılarından gelecek haberi bekliyor.

Yeni sezon müjdesini veren Dong-hyuk, yeni sezonun ne zaman ve nasıl olacağını açıklamak için acele etmiyor. Ünlü yapımcı, ikinci sezon için şu an planlama ve kurgu bölümünde olduklarını açıkladı. Güzel bir senaryoyla ikinci sezonda da vurucu bir hikaye hazırlayacaklarını belirleyen yapım ekibi, yine dünya genelinde bomba etkisi yaratacak bölümler çekmeye hazırlanıyor.

Yapımcı İkinci Sezonun Sözünü Verdi!

Squid Game’in ikinci sezonu hakkında sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Hwang Dong-hyuk, gösterilen yoğun ilgiden çok memnun olduğunu ve Squid Game için ikinci sezonun kesinlikle geleceğini açıkladı. Ünlü yapımcı, ‘’Gi-hun dönecek ve dünya için daha güzel şeyler yapacak, size bunun sözünü şimdiden veriyorum.’’ ifadelerini kullandı.

Sosyal Medya İkinci Sezonu Konuşuyor!

Ülkemizde de yoğun ilgi gören Squid Game dizisinin hayran kitlesi bir hayli fazla. Gelen açıklamaların ardından Türkiye’ Squid Game sayfaları paylaşımlarını peş peşe yaptı. Dizinin hayranları sevince boğulurken sosyal medyayı adeta salladılar. Kullanıcılar, ‘’Squid Game’in ikinci sezonunu zaten bekliyorduk. Daha vurucu ve etkileyici bölümler izleyebiliriz. Şimdi yapmamız gereken tek şey beklemek.’’ yorumlarında bulundular.