Son Yaz Yağmur Ölüme Mahkum Edilecek! Son Yaz Dizisi Neden Final Yapıyor?

Son Yaz Yağmur Ölüme Mahkum Edilecek! Son Yaz Dizisi Neden Final Yapıyor?

Son Yaz dizisi 20. bölümünde Kaan ve Yağmur diziden ölerek ayrılabilir. Son Yaz dizisi reytingleri düştüğü için final kararı aldı. Eğer dizinin yeni bölümünde Savcı Selim de tutuklanırsa, Fox TV dizisi ekranlara veda edecek.

Son Yaz dizisinin yeni bölümünde iki önemli ayrılık yaşanacak. Bu ayrılıkların gerçekleşmesi durumunda dizinin yayın hayatına nasıl devam edeceği merak konusu oldu. Çünkü Son Yaz dizisinde başrol oynayan Kaan ve Yağmur'un diziye veda edeceği konuşuluyor. İki karakterin de ölümü diziyi baştan aşağı değiştirecek. Öte yandan Savcı Selim hakkında da tutuklama kararı verilebilir. Dizide her şey sarpa sarıyor. Bu saatten sonra dizinin daha başarılı olması için senaryonun komple değişmesi gerekebilir. Çünkü reytinglerde aktif bir şekilde ön sıralarda bulunan dizinin artık bu başarıyı elde edemediği görülüyor. Dizi, iki haftalık aranın bedelini final yaparak ödeyebilir.

Son Yaz Kaan ve Yağmur Ölecek mi?

Kaan ve Yağmur karakterlerinin öleceği konuşuluyor. Fox TV'de yayınlanan Son Yaz dizisi final yapar ise pek çok izleyici bu duruma üzülecek. Ayrıca senaryo tamamlanacağından dizinin devamı mümkün olmayacak. Hafsanur Sancaktutan ve Alperen Duymaz'ın başrol karakterlerine hayat verdiği dizinin yeni bölümü sanılanın aksine biraz daha üzücü geçebilir. 

Son Yaz Dizisi Final mi Yapıyor?

Son Yaz dizisinin final yapması bekleniyor. Dizinin reytingleri beklenenden daha da düşük geldi. Çeşitli nedenlerden ötürü verilen iki haftalık aranın sonucunda diziyle ilgili olumsuz gelişmeler yaşanıyor. 

Hafsanur Sancaktutan Diziden Ayrılıyor

En önemli iddialardan biri de Hafsanur Sancaktutan'ın Son Yaz dizisinden ayrılması oldu. Eğer sosyal medyada başlatılan bu iddia serisi doğru çıkarsa izleyiciler büyük hayal kırıklığı yaşayacak. Pek çok kişinin gözü akşam Fox TV'de yayınlanacak Son Yaz dizisinde olacak. Ali Atay'ın hayat verdiği Savcı Selim ise tutuklanarak cezaevine gönderilebilir. Suç işlediği tespit edilen Savcı Selim'i bekleyen olaylar hiç de kolay atlatılmayacak. Belki de dizinin büyük sona ulaşmasını tetikleyen olaylardan biri haline gelecek. Dizinin bu denli hızlı final yapması Fox TV'nin yakın zamanda yeni bir dizi projesine şans verecek olmasından kaynaklı da olabilir.