Son Yaz Dizisinin Kanalı Değişti! Son Yaz Dizisi İzleyicileri Resmen Şokta!

Son Yaz Dizisinin Kanalı Değişti! Son Yaz Dizisi İzleyicileri Resmen Şokta!

Son Yaz dizisinde neler yaşanıyor? Dizinin Fox TV yerine farklı bir kanalda yayınlanacağı öne sürüldü. Star TV, Son Yaz ile anlaşma sağladı mı? Dizi final yapmasın diye farklı bir kanalda yayınlanmasının yolu aranıyor.

Son Yaz, yakın zamanda final yapacağından ötürü Fox TV ile olan anlaşmasını sonlandırmak üzere. Dizinin bitmesiyle beraber projenin farklı yerlerde yayınlanacağı iddia ediliyordu. Dijital içerik platformlarından haber gelmeyince şimdi ise sırada Star TV gibi önemli bir kanal var. Son Yaz burada yayınlanacak mı merak ediliyor. Yayınlanması durumunda ise büyük gelişmeler yaşanabilir.

Son Yaz Final Yapacak mı?

Bir yandan dizinin final yapacağı iddiaları da soruluyor. Son Yaz dizisi, reytinglere yenik düşerek hızlı bir şekilde final kararı aldı. Ancak tüm bunların yanı sıra Fox TV ile yapılan anlaşmaya göre hareket edilecek. Bu nedenle farklı kanal bulunmaz ise dizinin tamamen sona ereceği vurgulanıyor.

Star TV Son Yaz'ı Yayınlar mı?

Star TV, Son Yaz gibi ilgi çekmiş ve hayran kitlesi olan bir diziyi seve seve yayınlayacaktır. Kanalın bu fırsatı kaçırmayacağını düşünüyoruz. Ancak gerçekten de yapım ve kanal arasında böyle bir görüşme var mı kesin açıklama yapılmadı. Olması durumunda dizinin yeni yayınlanacağı yer Star TV olablir. Bu sayede reytinglerdeki gelişmeleri de yakından takip etmiş oluruz. Başrollerinde Ali Atay, Alperen Duymaz ve Hafsanur Sancaktutan yer alan diziye dair son gelişmeleri paylaşacağız.