Son Yaz Dizisinin İkinci Sezonuna Dair Tüm Gelişmeler Ortaya Çıktı! İzleyici İkinci Sezonda Neler Bekliyor?

Son Yaz Dizisinin İkinci Sezonuna Dair Tüm Gelişmeler Ortaya Çıktı! İzleyici İkinci Sezonda Neler Bekliyor?

Son Yaz dizisi Fox TV ekranlarının sevilen dizilerinden olan ve iyi reytingler elde ettiği için ikinci sezon da onayı alabilmişti. Aslında Fox TV’nin diziyi en ufak bir düşüşte yayından kaldırılma ihtimali de yüksekti. İşte haberin tüm detayları...

Dizinin hayranları bu durumu çok iyi biliyordu. Fakat hikayesi o kadar güzel ilerledi ve oyuncuların da o kadar çok başarılı performanslar sergiledi ki, dizinin ne izleyici kitlesi düştü ne de temposu düştü.

Son Yaz dizisi için ikinci sezonda büyük belirsizlik de var. Diziye veda eden Canan karakterinin hikâyeye birinci sezon finali ile birlikte veda etmesinin ardından Savcı Selim’in nasıl bir ruh hali ile ekrana döneceğinde en çok merak edilen konulardan arasında idi. Selim karakteri zaten hırçın ve sinirli bir karakter. Canan karakteri ile İkinci baharı yaşadıkları ve kendi kollarında ölümüne engel olamaması ondan ne gibi yansımalar oluşturacağı da ikinci sezonun en çok merak edilen fakat bilinmeyen konusu.

Birce Akalay kadroya dahil oldu!

Birce Akalay kadroya dahil oldu! Sare karakteri de Ayrıca Canan’ın yerini doldurması konusunda hikâyeye katılacak ve kilit bir rol olacak. Birce Akalay ile de imza aşamasında olduğu ortaya çıkmıştı. Sare’nin, Selim’in yaralarını sarıp saramayacağı da merak söz konusu oldu. Yeni dönem için izleyicilerin beklentisi olarak Sare ve Selim yakınlaşması var.

Selim'in dizideki rolü savcı. Sare ise istihbarat da uzman birisi. Dizideki bu olaylar ikisini buluşturacak ve belki de yeni bir aşk yaşanacak. Fakat senaristlerinin ters köşe yapabileceğini de düşünmek lazım. Yani dizide her şey olabilir.

Hafsanur Sancaktutan ile Alperen Duymaz   ilk sezonda ortaya çok iyi oyunculuklar koymuştu. İyi bir dizi çifti olarak beliren Yağmur ile Akgün karakterlerinin yeni dönemde neler yaşayacakları da hayranlar arasında merak edilen konular arasında. Bunun yanı sıra diziden ayrılan bazı karakterler var. Bu karakterlerin yerlerini doldurmak için yeni isimlerin diziye katılması bekleniyor.