Son Yaz Dizisinin Final Yapmasının Perde Arkası Ortaya Çıktı! Final Tarihi Resmi Olarak Açıklandı!

Son Yaz Dizisinin Final Yapmasının Perde Arkası Ortaya Çıktı! Final Tarihi Resmi Olarak Açıklandı!

Son Yaz dizisinden ani bir final kararı gelmişti. Herkes bunun aslında neden olduğunu bilmiyordu. Hayranları şaşkınlık içeresinde kalmıştı. Resmi açıklama yapıldı ve resmi final tarihi açıklandı.

Ekranların en çok izlenen dizileri arasında yer alan Son Yaz dizisinin final yapacağı ortaya çıktı. Son Yaz dizisinin final yapacağına dair haberlerin ortaya çıkması herkes şaşkına çevirdi. İzleyiciler ise Son Yaz dizisinin neden final kararı aldığını şimdiden merak ediyor.

Haftaya Veda Ediyor!

Fox TV ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Son Yaz dizisinden kötü haber geldi. 25. yeni bölümü ile ekranlara gelecek olan Son Yaz dizisine Birce Akalay dahil oldu. Alperen Duymaz ve Birce Akalay gibi güçlü isimlerin yer aldığı Son Yaz dizisi 26. bölümde ekranlara veda edecek. Oyuncu kadrosu ve konusu ile dikkatleri üzerine çeken Son Yaz dizisi önümüzdeki hafta izleyicisine veda etme kararı aldı. 24. bölümü ile herkesi kendisine hayran bırakan Son Yaz dizisi derin bir hüzne de beraberinde getirdi.

Son Yaz dizisinin final tarihi belli oldu!

Televizyon ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Son Yaz dizisinin neden final kararı aldığı ise merak söz konusu oldu. Her hafta yeni bölümü ile dikkatleri üzerine çeken Son Yaz dizisinden üzen haber geldi. Kanal ve yapım ekibinin bir araya gelmesinin ardından dizinin 26. bölümü ile birlikte ekranlara veda edeceği ortaya çıktı. Yayın gününün cumartesi günü şeklinde değişmesi ile bizi yine de istenilen reytingleri ulaşamadı.

İzmir'de çekimleri başlayan Son Yaz dizisinin bazı sahneleri ise Rize'de çekildi. İstanbul'da da çekimleri devam eden Son Yaz dizisi tüm dizi severleri ekranları kilitlemeyi başarıyordu. Bunun dışında Son Yaz dizisinin yayın günü cumartesi günü olarak değiştirmesinin ardından proje yine başarı elde edemedi. Alınan bilgiler neticesinde Son Yaz dizisinin 26. bölümde final yapacağı ortaya çıktı.