Son Yaz Dizisinin Bu Kadar Beğenilmesinin Perde Arkası Ortaya Çıktı!

Son Yaz Dizisinin Bu Kadar Beğenilmesinin Perde Arkası Ortaya Çıktı!

İlkbahar dönemlerine girilmesiyle birlikte televizyon kanalları yeni dizi projelerine başlamaktadır. Bu tür projeler genellikle tutmayan dizi projelerine bitirip yenilerine doğru bütçe aktarımı yapmak istemektedir.

FOX TV ekranlarında gelen Son Yaz dizisi de bu şekilde giderek ekranların sevilen yüzü olmaya başladı. Dizi 12.bölüme yayınlanmasıyla birlikte izleyiciler tarafından bir hayli tutulur dizi haline geldi. Dizinin hikayesi ve oyuncuları da tanınan ve usta oyuncuların yer almasıyla birlikte önü açık dizi haline geldi. Dizinin ayrı özelliği de hikaye yapısı ve kurgusu tamamen yerli olmasından dolayı da ayrı bir seçilir neden oldu.

Son Yaz Dizisi Son Durum!

Dizi yapımlarında özellikle başrollere ve uyumluluğa izleyiciler tarafından çok dikkat edilir. Bu tür ikili uyumları da fan oluşumlarına da başlamaktadır. Dizi de yer alan Hafsanur Sancaktutan ve Alperen Duymaz ikilisi bu tür uyumluluğu izleyicilere oldukça olumlu bir şekilde aktardı. Dizinin çiftleri sadece bu ikiliyle bitmiyor. Bir çift yerine Akgün ve Yağmur, Canan ve Selim son olarak da Ali Atay ve Funda Eryiğit çiftleri de sevilenler arasında oldu. Bu çiftler arasında izleyiciler kendisini benimsedikleri çiftleri sevmesiyle dizi daha da tutar hale geldi. Yayınlanan yeni bölümleriyle birlikte dizi de ki birliktelikler oldukça her hafta merak ediliyor. Dizinin bu kadar tutma sebeplerinden biri de doğal olarak oyunculuklardan yararlanmaları olarak görülüyor.

Son Yaz Dizisi Yeni Bölümünde Neler Bekliyor?

Bu hafta bölümünde seyircilerinde oldukça merakla beklediği Akgün ve Yağmur çiftine yönelik sahneler yer alacak. Canan ve Selim üzerine de bu durum yaşanacak. Fragmanı izleyerek de bu durumu daha çok görebilirsiniz. Yaşanan durumla ilgili oldukça merakla beklenen yeni bölüm sosyal medya üzerinden de destek mesajları almaya devam ediyor. Oyuncuların sevilmesiyle birlikte uzun dönemli dizi haline gelebilecek düzeyde gözüküyor.

Son Yaz Dizisi Ne Zaman?

Son Yaz dizisi FOX TV ekranlarında yayınlanarak her Cuma günü 20.00 yayına girmektedir. Birbirinden farklı hikayelerin barındırmasıyla birlikte her hafta heyecan dolu bitmesiyle birlikte izleyicilerini yeni bölümüne kadar heyecanla bekleten dizi haline gelmeye başladı. Dizinin oyuncularıyla birlikte hikaye işleyişi oldukça izleyicilere güzel hissettirmeye de devam etmektedir. Diziyle ilgili haberleri ileri zamanlarda net bir şekilde göreceğiz.