Son Yaz Dizisine Dair Tüm Tüyoları Ağzından Kaçırdı! Dizinin Ne Zaman Başlayacağı Ortaya Çıktı

Son Yaz Dizisine Dair Tüm Tüyoları Ağzından Kaçırdı! Dizinin Ne Zaman Başlayacağı Ortaya Çıktı

Ekranların en çok izlenen dizileri arasında bulunan Son Yaz hakkında detaylar ortaya çıktı. Dizinin oyuncularından biri set çekimlerinin başladığını söyledi. Bu açıklamaların ardında n izleyiciler heyecanla dizinin başlayacağı tarihi bekliyor. Detaylar...

Fox TV ekranlarında yayınlanan Naz karakterine hayat veren Son Yaz dizisinde ki genç isim Yasemin Yazıcı oldu. Oynadığı ilk dizisinde çok iyi performans gösteren oyuncu, böylesi bir yapımda yer aldığı için çok memnun olduğunu açıkladı.

Son Yaz dizisinde yoluna devam etmekte olan Yasemin Yazıcı, Bodrum’da bir markanın etkinliğine katıldı. Oynadığı dizinin ilk sezon finali sonrası dinlenmeye çekilen oyuncu “Bodrum’un keyfini çıkarttım, çok güzel günler geçirdik” diye konuştu.

Yasemin Yazıcı’nın yeni projeleri göz doldurdu

Yasemin Yazıcı’nın yeni projeleri göz doldurdu. Dizinin ikinci sezonunda yer almak için heyecanla bekleyen Yazıcı, oynadığı ilk projesinden çok memnun kaldığını şu sözlerle ifade etti: “Ben çok memnunum. İlk projem olmasına rağmen böyle bir projenin içinde olmak benim için çok büyük bir şans. İkinci sezon devam etmesi zaten inanılmaz bir durum.” dedi.

Son Yaz dizisinin ilk sezonu sonrasında ise sinema filmi kadrosuna katılan Yazıcı, Aşk Taktikleri adlı filmde. Şükrü Özyıldız ve Demet Özdemir ikilisi ile birlikte aynı sette yer alıyor.

Sektörde iyi bir başlangıç yapan 1997 İstanbul doğumlu oyuncu, iyi bir başlangıç yapmanın da şansını yaşıyor.  Yer aldığı Aşk Taktikleri isimli film için projeden bahsedemeyeceğini açıklayan Yasemin Yazıcı, “Dijital bir proje, onun için de çok heyecanlıyım. Konusu bir romantik komedi” diye anlattı.

Aşk Taktikleri filmi sonrası ağustos ayının ortalarında Yasemin Yazıcı, Son Yaz dizisinin ikinci sezonu için çalışmalara başlayacaklarını belirtti.

Hayranları Son Yaz dizisinin bir bölümü Rize’de ve çoğunluğu İstanbul geçecek olan ikinci sezonu heyecanla bekliyor. Setin ağustos ortasında başlayacağını da ilk duyuran Yasemin Yazıcı oldu.