Son Yaz Dizisine Dahil Olan Oyuncular Belli Oldu! Dizinin Yeni Oyuncu Kadrosu Herkesi Şaşkına Çevirdi

Son Yaz Dizisine Dahil Olan Oyuncular Belli Oldu! Dizinin Yeni Oyuncu Kadrosu Herkesi Şaşkına Çevirdi

Son Yaz dizisinin ikinci sezonu izleyiciler tarafından büyük bir merakla beklenirken, dizi hakkında birtakım açıklamalar yapıldı. Sare karakteri ile Birce Akalay, Son Yaz dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu. İşte haberin tüm detayları...

Birinci sezonunu büyük bir başarı ile kapatan Son Yaz dizisinin ikinci sezonu dizi severler tarafından merakla bekleniyor. Alınan bilgiler neticesinde Sare karakteri ile Birce Akalay’ın diziye dahil olduğu ortaya çıktı. Bunun dışında dizide ikinci büyük transfer yaşanıyor.

Son Yaz dizisine iki büyük transfer!

Son Yaz dizisine iki büyük transfer! Funda Eryiğit, Erdem Şanlı, Şebnem Dönmez ve Emre Karayel gibi başarılı oyuncuların Son Yaz dizisinin oyuncu kadrosundan ayrılmasından sonra senaristler yeni oyuncu arayışına girdi. Çünkü Son Yaz dizisinin izleyicileri ikinci sezonda daha etkileyici sahneler bekliyor.

Ardından Birce Akalay’ın diziye dahil olmasının ardından dizi bir transfer haberi ile daha gündeme geldi. Kulislerden alınan bilgiler neticesinde Sarp Levendoğlu ile anlaşma Son Yaz dizisi anlaşma imzaladı.

Dizinin yeni oyuncu kadrosu şimdiden heyecan veriyor

Dizinin yeni oyuncu kadrosu şimdiden heyecan veriyor. Yapılan transferlerin duyulmasının ardından dizi severler meraklı gizleyemedi. Son Yaz dizisinin ikinci sezonu şimdiden herkes tarafından merak söz konusu oldu. Birce Akalay en son Babil dizisinde yeteneği ve güzelliği ile izleyicileri büyülemeyi başarmıştı. Savaşçı dizisinde Yörük Haydar olarak karşımıza çıkan Sarp Levendoğlu da Son Yaz dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu.

Nisan ayında Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşan Savaşçı dizisi, İstenilen reytingleri bir türlü elde edemedi. Bundan dolayı final kararı veren Savaşçı dizisi 109.bölüm ile birlikte düşük reytingleri nedeniyle ekran macerasını tamamladı. Bunun ardından Sarp Levendoğlu yeni projeleri değerlendirmeye koyuldu.

İki büyük transfer hangi karaktere hayat verecek?

İki büyük transfer hangi karaktere hayat verecek? İstihbarat uzmanı olarak Sare karakteri ekranlara gelecek. Sarp Levendoğlu ise dizide mafya tarafından etkili bir karakter olacak. Son Yaz dizisinin yeni sezonu için hazırlıklar sürüyor.