Son Yaz Dizisine Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu Dahil Oldu! İkili Hangi Karakterlere Hayat Verecek!

Son Yaz Dizisine Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu Dahil Oldu! İkili Hangi Karakterlere Hayat Verecek!

Birinci sezonu başarılı bir şekilde tamamlayan Son Yaz dizisi yayınlandığı günden bu yana yoğun reytingler ile gündem geldi. Dizi severler şimdi ise Son Yaz dizisinin ikinci sezonunda neler olacağını merak ediyor. İşte haberin tüm detayları...

İkinci sezonda Son Yaz dizisinde çok etkileyici olaylara tanık olacaksınız. Sare karakterinin hayat verdiği Birce Akalay’ın diziye transfer olmasının ardından bu sefer de ikinci bir önemli transfer gelişmesi de yaşandı.

Son Yaz dizisinin ikinci sezonunda neler olacak?

Son Yaz dizisinin ikinci sezonunda neler olacak? Erdem Şanlı, Funda Eryiğit, Şebnem Dönmez ve Emre Karayel’in diziden ayrılması sonrası Son Yaz hayranları yeni sezonu çok merak ediyordu. Birce Akalay’ın diziye katılmasının ardından bir de Sarp Levendoğlu ile anlaşma yapıldığı ortaya çıktı. Dizisinin ikinci sezonu da çok iddialı geldiği söyleniyor.

Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu Son Yaz dizi setinde buluştu

Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu Son Yaz dizi setinde buluştu. Son olarak Babil dizisinde izleyici karşısına çıkan Birce Akalay İlay karakteri olarak çıkmıştı. Savaşçı dizisinde Yörük Haydar olarak tanıdığımız Sarp Levendoğlu’da yeni sezonda yerini almış oldu. Savaşçı uzun bir ayrılıktan sonra Nisan ayında Fox TV ekranlarına 5. sezonu ile birlikte geldi. Sarp Levendoğlu da dizide başrolde yer almıştı.

Son yaz dizisinin hikâyesinde önemli gelişmeler de yaşanıyor. Sare karakteri istihbarat uzmanı olarak hikâyeye katılıyor.  Birce Akalay’ın Sare’sinin Ali Atay’ın canlandırdığı Savcı Selim ile aşk yaşaması da beklentiler içerisinde. Olanların yanı sıra Sarp Levendoğlu dizide mafya karakterine hayat verecek.

Dizisinin yeni sezonu için hazırlıklar da son aşamaya geldi.  İzmir’deki ilk sezonu sonrasında ikinci sezon için ekip İstanbul’da bir araya gelerek çekimlere başlayacak.

Küçük Ağa dizi ile birlikte aşkları başlayan Birce Akalay ile Sarp Levendoğlu’nun evli olduğu ve bir dönem magazin gündeminde çok konuşulduğunu hatırlayacaksınız. Yıllar önce de boşanan ikili şimdi Son Yaz dizisinde tekrardan bir araya geliyor.