Son Yaz Dizisine Bir Oyuncu Daha Veda Ediyor! Dizi Oyuncu Kadrosunu Resmen Değiştiriyor

Son Yaz Dizisine Bir Oyuncu Daha Veda Ediyor! Dizi Oyuncu Kadrosunu Resmen Değiştiriyor

FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan Son Yaz dizisinde değişiklikler bitmiyor. Kulislerden alınan bilgiler neticesinde yeni sezonda Son Yaz dizisi, büyük değişiklik yapacak. Ayrıca Son Yaz dizisinin oyuncularda da büyük değişiklikler yaşanacak.

FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan Son Yaz dizisi hakkında yeni gelişmeler ortaya çıktı. Alınan bilgiler neticesinde dizinin oyuncu kadrosu ile birlikte birçok şey değişecek. Ayrıca Diziden son olarak bir ismin daha ekranlara veda edeceği ortaya çıktı.

Son Yaz dizisi yeni oyuncu kadrosu ile yoluna devam edecek!

Son Yaz dizisi yeni oyuncu kadrosu ile yoluna devam edecek! Alınan bilgiler neticesinde ilk sezonun finalinde Funda Eryiğit dışında Ali Atay’da kadroya veda eden isimlerin başında geldi. Bunun dışında Şebnem Dönmez, Erdem Şanlı ve Emre Karayel de diziden ayrılan diğer isimler oldu. Bundan dolayı Alperen Duymaz ve Hafsanur Sancaktutan’ın hayat verdiği Akgün ve Yağmur karakterlerinin üzerine daha da yoğunlaşacağı ortaya çıktı.

Son Yaz dizisinin ikinci sezonunda büyük değişiklikler yapılacak!

Son Yaz dizisinin ikinci sezonunda büyük değişiklikler yapılacak! İlk olarak ekranlara veda eden isimlerin dışında Birce Akalay’ın kadroya dahil olduğu ortaya çıktı. Ayrıca Sare isimli bir istihbarat görevlisine hayat verecek olacak oyuncu, Son Yaz dizisinin oyuncu kadrosuna katıldı. Birce Akalay dışında Sarp Levendoğlu’nun da Son Yaz dizisinin kadrosuna dahil olduğu açıklandı. Yetenekli oyuncu Sarp Levendoğlu’nun mafyayı canlandıracağı biliniyor.

Bu oyuncular dışında senelerdir Arka Sokaklar dizisinde oynayan Onur Bay’ın da Son Yaz dizisinin oyuncu ekibine katıldığı ortaya çıktı. Onur Bay, dizide kötü bir karaktere hayat vermeye hazırlanıyor.

Son Yaz dizisine bir oyuncu daha veda etti

Son Yaz dizisine bir oyuncu daha veda etti. Alınan bilgiler neticesinde Son Yaz dizisine bu hafta bir oyuncu daha veda etti. Metin karakterini canlandıran Sinan Tuzcu’nun diziden ayrıldığı ortaya çıktı. Bundan dolayı yetenekli oyuncu Sinan Tuzcu, Son Yaz dizisinin ikinci sezonunda ekranlarda olmayacak.