Son Yaz Dizisinden Resmi Açıklama Geldi! Dizi Final Kararı Aldı! Peki Ne Zaman Final Yapacak?

Son Yaz Dizisinden Resmi Açıklama Geldi! Dizi Final Kararı Aldı! Peki Ne Zaman Final Yapacak?

Yaz sezonunda yeni dizilerden biri olan Son Yaz dizisi reyting kurbanı oldu. Başarılı kadrosuyla ilk sezon bomba gibi çıkan dizi. İkinci sezonda tutunamadı. Final kararı alması hayranlarını hüzünlendirdi. Son Yaz dizisi final yapacak mı?

Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşan Son Yaz dizisi final kararı ile gündeme geldi. Alınan bilgiler neticesinde dünden itibaren Star TV, Son Yaz dizisinin final yapacağını duyurdu. Bu açıklamalarının ardından izleyiciler ise Son Yaz dizisinin final yapmaması için Twitter üzerinden 400 bine yakın paylaşım yaptı.

Son Yaz Dizisi Reyting Kurbanı Oldu!

İlk sezonunda birçok oyuncunun ekranlara veda etmesinin ardından Son Yaz dizisi ikinci sezon da hikâye değişikliğine yöneldi. İlk etapta zaman atlaması yaşayan Son Yaz dizisi Alperen Duymaz ve Hafsanur Sancaktutan ikilisinin hayat verdiği Akgün ve Yağmur karakterleri ile ön plana çıkmıştı. Yeni sezonda ise ekranlara gelen Son Yaz dizisi reytinglerde istenilen sonucu yakalayamadı. Reyting savaşının hüküm sürdüğü şu günlerde Star TV, Son Yaz dizisinin ipini çekti.

Kanal, final kararında geri adım atacak mı?

Bu karar karşısında çok büyük üzüntü yaşayan izleyiciler ise tepkisi sosyal medya üzerinden belli etti. İzleyiciler Twitter üzerinden 400 bine yakın paylaşım yaparak Son Yaz dizisinin final yapmamasını istedi. Bunun ardından izleyicilerin biri ise tepkisini dile getirerek Son Yaz dizisinin kaliteli bir yapım olduğunu savundu.

Bir başka izleyicisi ise Star TV ve yapım ekibine yönelik bir paylaşım yaparak dizinin devam ettirilmesi gerektiğini söyledi. Duygularını romantik bir şekilde ifade eden izleyiciler dizinin final yapması için erken bir tarih olduğunu belirtti. İzleyicilerin bu tepkisinin ardından dizinin final yapıp yapmayacağı ise kafalarda soru işareti yarattı