Son Yaz Dizisinde Yağmur'u Zor Anlar Bekliyor! Yağmur Ne Yapacak?

Son Yaz Dizisinde Yağmur'u Zor Anlar Bekliyor! Yağmur Ne Yapacak?

Son yaz dizisinde reytingler iyi durumda. Seyircileri ekranlara kilitlemeye başardı. Bu hafta Yağmur'u zor anlar bekliyor. Yağmur evlene bilecek mi? Kim silahlı saldırı yaptı?

Son Yaz'ın yeni bölüm fragmanında ilginç olaylar yaşanıyor. Akgün ve Yağmur arasındaki aşkın boyutu git gide artacak. Bu durum karşısında Akgün'ün yapacağı hamle büyük ses getirecek. Savcının tepkisi ise oldukça samimi ve eğlenceli bulunacak. Çünkü hiç beklenmedik bir anda evlilik teklifi gündem oluyor. Akgün ile Yağmur evlenebilecek mi?

Akgün ve Yağmur Evlenebilir!

Akgün ile Yağmur arasındaki aşk alevlendikçe işler çığırından çıkıyor. Selim Kara ile konuşan Akgün ve babası kızı yağmuru Akgün'e isteyecek. Savcı Kara bu durum karşısında şaşkınlığını gizleyemeyecek. Ancak yaşananlar silahlı saldırı ile farklı bir boyuta taşınacak.

Silahlı Saldırıya Maruz Kalacaklar!

Akgün, Yağmur'u kendine isterken cama ateş edilecek. Savcı Selim Kara ve diğerleri siper alarak korunacaklar. Tam bu anlarda ise olanlar yeni bölümde ekrana gelecek. İzleyiciler meraklı gözlerle olanları izlemeye koyuldu. Yağmur'un evlenmesini istemeyen Kaan'ın silahla ateş ettiği düşünülüyor. Eğer ihtimaller doğru ise yeni bölümde inanılmaz olaylar bizleri bekliyor olacak.

Son Yaz Reytinglerde İyi Gidiyor

Son Yaz dizisinin son bölümlerinde reytinglerin artışta olduğu kaydedildi. Dizide yaşanan olayları heyecan verici olması ve her bölümde en az bir sürprizin yaşanması gözlerden kaçmadı. Dizinin devamlılığı açısından bu tarz sahneler büyük önem taşıyor. Eğer böyle devam ederse dizinin diğer rakiplerini de geçmesi olası. Önemli oyuncuların karakterlere hayat verdiği biliniyor. Onların gösterdiği performansında en az senaryo kadar etkili olduğunun altını çizelim. Başarılı canlandırmalar eşliğinde dizi bambaşka bir hal alıyor. Heyecanın eksik olmadığı Son Yaz'da yeni bölümü iple çekenlerin sayısı oldukça fazla. Sosyal medya üzerinde dizi için paylaşılan destek mesajlarının sonu gelmiyor. Yeni bölümde de aynı etkiyi yaratması beklenmekte.

Son Yaz Yeni Sezonda Devam Edecek mi?

Son Yaz dizisinin yeni sezonunda devam edeceği belirtiliyor. Nedeni ise dizinin gidişatı oldukça iyi ve henüz senaryonun önemli bir kısmı tamamlanmadı. İkinci sezonda yoluna devam ederek senaryonun daha da derin bir şekilde işlenmesi bekleniyor. Başrollerinde kaliteli isimlerin oynadığı Son Yaz dizisi yeni bölümüyle çok yakında ekranlarda olacak.