Son Yaz Dizisinde Yağmur Kestirip Atınca İzleyiciler Tepki Gösterdi!

Son Yaz Dizisinde Yağmur Kestirip Atınca İzleyiciler Tepki Gösterdi!

Son Yaz dizisinin yeni bölümünde Yağmur ve Akgün'ün ilişkisi beklenmedik şekilde sona erecek. Üstelik Yağmur bunu kesin bir dille ifade ederek dönüşü olmayan bir yola girmiş olacak. İzleyiciler Yağmur'un Akgün'ü reddetmesine oldukça öfkeli gözüküyor.

Son Yaz dizisinde son yaşanan gelişmeleri izleyenler adeta hayal kırıklığına uğradı Akgün ile Yağmur'un birlikteliğini isteyen herkes Yağmur'dan olumlu bir adım bekliyordu. Ancak beklenen adım bir türlü atılmadı. Ayrıca Yağmur'un ailesi de bu evliliğe karşı çıktı. Özellikle de Savcı Selim Kara'nın tavrı oldukça net olduğundan Akgün onunla bu konuyu daha fazla konuşamadı.

Son Yaz Akgün ve Yağmur İlişkisi Bitti

Son Yaz dizisinde Akgün ve Yağmur arasındaki aşk bir anda evliliğe dönmeye başladı. Ancak Akgün'ün bu isteği gerçekleşemedi. Bundan sonraki sürece ise Yağmur'un sözleri diziye damga vurdu. 

Yağmur Evliliği Reddetti

Yağmur'un ailesinin istememesi üzerine kendisinin de bu evlilikten vazgeçtiğini görüyoruz. Bu kararını almasındaki en önemli nedenin ailesi olması Akgün'ü üzdü. Ancak Yağmur, Akgün'ün hiç bilmediği bir şey daha söyledi. Böylelikle taşlar yerine oturmaya başladı. İki aşığın neden bu yaşta evlenmemesi gerektiği konusunda ise neden böyle düşündüğünü açıkladı.

Annesi Hala Sorguluyor

Annesi Canan'ın Savcı Selim Kara ile zamanında 18 yaşındayken evlendiğini söyledi. Annesi o evlilik teklifine hala neden evet dediğini sorguladığını da ekledi. Aradan geçen yıllara rağmen gençlikte yapılan bazı hataların pahalıya patlayabileceğini ima etti. 

İzleyicilerden Yağmur'a Tepki

İzleyiciler, her ne kadar Yağmur'a hak verseler de Akgün'ü elinin tersiyle itmesine karşın tepkisini gösterdiler. Onlara göre aşkları yarım kalmamalıydı. Ancak Akgün'ün bu işin peşini bırakacak bir karakter olmadığını biliyoruz. Yeni bölümde ikilinin tekrar bir araya geleceği ve aşklarını daha sağlam bir şekilde yaşayacağı iddia ediliyor.