Son Yaz Dizisinde Mafya Lideri Selçuk'un Şaibeli Ölümü! Selçuk Geri mi Dönüyor?

Son Yaz dizisinde mafya lideri Selçuk öldü olarak biliniyordu. Son Yaz dizisi 12.bölüm ön izleme fragmanında yayınlana göre Selçuk geri dönüyor. Herkes mafya lideri Selçuk'un öldüğünü sanıyordu fakat sürpriz yaparak geri dönüyor.

Büyük bir ilgi  odağının yaşandığı Son Yaz dizisi, Fox TV kanalında cuma günleri seyircilerle buluşmaya devam ediyor. Dizinin şu zamana  kadar oynatılan 11 bölümü de dikkatle izlendi. Geçtiğimiz haftalarda izlenme oranları tavan yapan dizinin hikayesine ve oyunculuklarına büyük övgüler var.

Mafya Lideri Selçuk'un Son Durumu!

Gerçek hayata uyan ve bir olay akışı olan  dizinin başrol oyuncuları Alperen Duymaz, Ali Atay, Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan da çok başarılı performanslar sergiliyorlar . Hikayenin dikkat çekiciliği de oyunculuklarla bütünleşince Son Yaz, her tarafıyla  güçlü bir dizi olarak Cuma akşamları izlenme oranları bakımından rekabetinde önemli bir durumda yer alıyor.

Dizide Akgün karakterinin babası mafya lideri Selçuk Taşkın’ın öldüğü ve cenazesinin de olduğu daha önce yayınlanan bölümlere yansımıştı. Fakat , diziden yayınlanan görüntüler aslında bunun aldatmacalı  bir ölüm olduğunu anlatıyor. Selçuk Taşkın, 12. bölümde yeniden ortaya çıkacak.

Seyirci Şok Olacak!

Arif Pişkin’in oynadığı Selçuk Taşkın karakterinin geri dönüşü birçok seyirciyi de şok edecek.

Dizide yanı sıra Selim ile Akgün ikilisi arasında  yeni bir dönem başlıyor. Bundan sonra  Selim, Akgün için kendi kariyerini görmezden gelecek. Noktaya geliyor.

Selim, kendisine teslim olan Akgün’ün gerçekte  kendi menfaati için böyle bir yola başvurduğunu öğrenir. Kendi hayatını riske atacak kanıtlar sayesinde Akgün’ün hapse gireceği mümkün gibidir ve çevrede onun katil olduğu söylentileri yayılmaktadır. Selim hızlıca bir kararla, Akgün’ü polise teslim etmekten vazgeçer ve bu zamanda Akgün’ü geçici olarak evinde tutacak, gerçek katili bulup adalete teslim edecektir.

Bu sefer Selim’in de kariyer planı büyük risk altındadır ve Akgün, kimsenin onun burada olduğunu bilmesini istememektedir.

Diğer taraftan Yağmur’un, Akgün’ün hemen karşı evde bulunduğunu anlamasıysa yalnızca birkaç saatini alır.

Adalet Sitesinde oturanlar  ise bir zamana kadar hep birlikte yaşadıkları bu çocuğun kim olduğunu öğrenince şaşırırlar ve bu olaya sinirlenirler fakat Selim, ona yöneltilen yorumlara duymazdan gelir. Canan ise insanları sakinleştirmeye çalışırken, acımasız yorumların hedefi haline gelir.

Akgün Firar Edecek!

Selim, katili ortaya çıkarmak için bir plan ararken Emniyete yapılan bilinmeyen bir ihbar, Selim’in polis tarafınca  aranan bir şüpheliyi evinde tuttuğu öğrenilince  Akgün’ün saklandığı yerden topuklaması gerekir.

Akgün’ün kaçışına hiç beklemediği biri yardımcı olurken, Akgün bundan sonra hayatının devamlı saklanarak geçeceği gerçeğiyle yüzleşmek zorunda kalır. Akgün, umutsuzluğa düştüğünde, bu durumdan kurtulmak için harekete geçmekten başka şansı olmadığını anlar.