Son Yaz Dizisinde Gelecek Bölümlerde İzleyicileri Neler Bekliyor! Fatih Tüm Detayları Açıkladı!

Son Yaz Dizisinde Gelecek Bölümlerde İzleyicileri Neler Bekliyor! Fatih Tüm Detayları Açıkladı!

Son Yaz dizisi sevilen dizi oldu. izleyiciler bir sonraki bölümlerde neler olacak merak ediyor. Karayel Kamera Arkası Programında hangi detayları verdi? Son Yaz Dizisinde Gelecek Bölümlerde Neler Olacak?

FOX TV'de yayınlanan Son Yaz dizisi izleyicileri ekranlara  kilitlemeye devam ediyor. Sevilen diziler arasına girmeyi başardı. Oyuncu kadrosu ve hikayesi ve kurgusuyla adım adım ilerliyor.

Karayel Kamera Arkası Programında Detay Verdi!

Fox Tv'de yayınlanan Kamera Arkası programına katılan Karayel, önümüzdeki bölümler hakkında detaylar  paylaştı. Fatih, Canan'a aşık olmuştur. Ona ulaşmak için elinden gelen her şeyi yapacaktır. Fatih ona ulaşmayı hırs haline getirmiştir.

Fatih  ile Canan üniversite arkadaşı ve yıllardır Canan'a aşık. Selim ile Canan'ın aralarının açık olmasını fırsat bilip elinden geleni yapıyor. Bu nedenden dolayı "Bu da doğal olarak Selim’in ve dolayısıyla izleyicilerin canını sıkıyor.” sözlerini ifade etti.

Son Yaz Dizisinde Gelecek Bölümlerde Neler Olacak?

“Dizimiz çok karışık, çok keyifli bir yere doğru gidiyoruz. Ciddi kapışmalar olacak. Hem duygusal hem hukuksal olarak dizide ciddi çatışmalar izleyeceğiz ileriki bölümlerde. Ancak bu kadar spoiler verebiliyorum.” Kamera Arkası Full olarak Karayel'in katıldığı bölümü izleyebilir dizi hakkında  ilerleyen bölümlerde neler  olacak öğrenebilirsiniz.