Son Yaz Dizisi Yerle Bir Oldu! Ne İzleyicisi Kaldı Ne Tadı Nede Tuzu! Artık Öyle Bir Dizi Yok!

Son Yaz Dizisi Yerle Bir Oldu! Ne İzleyicisi Kaldı Ne Tadı Nede Tuzu! Artık Öyle Bir Dizi Yok!

Son Yaz dizisinin final yapma kararının arkasından neden final yaptığı da ortaya çıktı. Fakat son gelişmelerden dolayı artık ne izleyicisi kaldı ne meraklısı kaldı. Peki neden final bölümünü hayranları beklemedi?

Fox TV'de ekrana gelen Son Yaz dizisi, reyting sonuçlarıyla izleyicileri üzdü. Kanal, dizinin final yapması gerektiğini düşünüyor. Fox TV, Son Yaz'a final yaptıracak mı? Dizinin reyting sonuçları açıklandığında herkes şaşırdı. Çünkü dizi rekor bir düşüşe imza attı. Son Yaz reyting sonuçlarını sizlerle paylaşıyoruz.

Son Yaz dizisi, geçtiğimiz sezon finaline kadar oldukça güzel gitti. Reytingler bir anda yükselince, Fox TV dizinin devamına karar vermişti. Yeni sezon çekimi onayı verildi ve çalışmalar başladı. Diziye pek çok ünlü isim transfer edildi. Ancak yeni sezonda yayın hayatına başlayan dizinin reytingleri bir anda düştü. Bu düşüş bir türlü durmak bilmeyince final kararının verileceği düşünülüyor. Peki Son Yaz dizisi reyting sonuçları nasıl?

Son Yaz Reytingleri Yerlerde

Son Yaz'ın Totalde 15. olduğu biliniyor. Ayrıca dizinin son bölümünde AB ve ABC1 gruplarında yalnızca 10. sıradaydı. Daha önce zirveyi dahi görmüş olan dizi nasıl olur da bu kadar reyting kaybeder akıl almadı. İzleyiciler dizinin yaşadığı bu düşüşü şanssızlık olarak nitelendiriyor.

Son Yaz Finaline Az Kaldı

Pek çok kişi önümüzdeki haftalarda dizinin final yapacağını düşünmekte. Son Yaz dizisi final yaparsa yerine hangi yapım gelir şimdilik bilinmemekte. Fox TV'nin bu ani kararı izleyicileri ikinci defa şaşırttı. Dizinin sürekli olarak final ve devam kararları arasında gidip geldiği basına yansıyor. Hal böyle olunca izleyiciler bir noktadan sonra çok sıkıldı. Başrollerinde Ali Atay, Alperen Duymaz ve Hafsanur Sancaktutan gibi isimlerin oynadığı yapımda sürpriz gelişmeler yaşanabilir.