Son Yaz Dizisi Yeni Oyuncu Kadrosunu Açıkladı! Dizinin Senaryosu Değişiyor!

Son Yaz Dizisi Yeni Oyuncu Kadrosunu Açıkladı! Dizinin Senaryosu Değişiyor!

Geçtiğimiz aylarda sezon finaline giren Son Yaz dizisi yayınladığı günden bu yana reyting rekorları kırdı. Ayrıca dizi konusu ve oyuncu kadrosu ile de rakiplerini sollamayı başardı. Alınan bilgilere göre dizi oyuncu kadrosunda da değişikliğe yöneldi.

Sezon finali yapan Son Yaz dizisi hakkında yeni gelişmeler ortaya çıktı. Kulislerden alınan bilgiler neticesinde Son Yaz dizisi sezon finalinin ardından büyük değişikliğe yöneldi. Ekranların sevilen dizileri arasında yer alan Son Yaz dizisinin oyuncu kadrosundan birçok oyuncu ayrılma kararı aldı. Bunun ardından dizi severler, bir sonraki sezonda ne olacağını şimdiden merak ediyor.

Son Yaz dizisine yeni oyuncular dahil oluyor!

Son Yaz dizisine yeni oyuncular dahil oluyor! Sezon arasına başarılı bir şekilde giriş yapan Son Yaz dizisi Çeşme’de çekiliyor. Alınan bilgiler neticesinde dizinin başrol oyuncusu olan Funda Eryiğit kadrodan ayrılma kararı aldı. Bu kararın ardından dizi severler bir sonraki sezonda Funda Eryiğit’in yerini alacak olan oyuncuyu merak ediyor.

Funda Eryiğit yerine Birce Akalay geliyor!

Funda Eryiğit yerine Birce Akalay geliyor! Son Yaz dizisinin başrol oyuncusunun diziden ayrılmasının ardından yeni gelişmeler gündeme geldi. Alınan bilgiler neticesinde Son Yaz dizisinin oyuncu kadrosuna Birce Akalay dahil oluyor. Yani Funda Eryiğit yerine artık ikinci sezonda Birce Akalay yer alacak. Güzel ve yetenekli oyuncu Birce Akalay, Son Yaz dizisi dışında başka projelerden de teklif aldı.

Birce Akalay’ın bu sene yüzü güldü

Birce Akalay’ın bu sene yüzü güldü. Bu yıl birçok projeden teklif alan Burcu Biricik, Netflix için çekilen bir projede de başrol oyuncusu olarak yer alıyor. Hatta yetenekli oyuncunun eski partneri ile Kuş Uçuşu adlı dizide tekrar bir araya geleceği ortaya çıktı.

Bu dizi dışında Birce Akalay, Son Yaz adlı dizi ile de anlaşma sağladı. Bu haberin ardından ünlü oyuncunun hayranları, Birce Akalay’ın rol vereceği karakteri merak ediyor. Link hakkında kanal ve yapım ekibinden de henüz net bir açıklama gelmedi.