Son Yaz Dizisi Yağmur'un Hayali Gerçek Oldu! Sezon Finali Ne Zaman Yapılacak?

Son Yaz Dizisi Yağmur'un Hayali Gerçek Oldu! Sezon Finali Ne Zaman Yapılacak?

Son Yaz dizisi yeni bölüm fragmanında Yağmur ve Akgün ikilisinin romantik bir şekilde ilişkilerine devam ettiği görülüyor. Yağmur'un uzun zamandır istediği şey gerçekleşti. Son Yaz dizisi sezon finali ne zaman yapılacak?

2 hafta üst üste yayınlanmayan Son Yaz dizisi, izleyicileri panik altında bırakmıştı. Dizinin reytingleri yükselmişken bir anda yayın hayatını sekteye uğratması dikkatleri üzerine çekti. Fox TV dizisi için final yapacağı iddiaları ortaya çıksa da bu iddialar bir anda sönüverdi. Çünkü Son Yaz yeni bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Fragmanda yaşanan olaylar geçmişi telafi edecek cinsten. İzleyicilerin merakla beklediği sahneler gerçek oluyor. Hafsanur Sancaktutan'ın canlandırdığı Yağmur karakteri için güzel gelişmeler yaşanacak.

Akgün'den Hafsanur'a Sürpriz!

Akgün, bir süredir Hafsanur'un dillendirdiği hayalini gerçekleştiriyor. Dizinin fragmanında çiftin çok mutlu olduğu görüldü. Fox TV'de yayınlanan Son Yaz dizisi bu bölümle beraber reyting sıralamalarında hak ettiği konuma tekrar yükselecektir. Elbette 2 haftalık aranın bir şekilde izlenme sonuçlarına da etki etmesi bekleniyor. İzleyicinin uzun süre beklemesi diziyi izleme şevkini kırmış olabilir. Bu konuyla ilgili çeşitli görüşler mevcut. Fakat sosyal medyada artık Son Yaz dizisinin yayınlanmasını isteyen çok önemli bir kitle bulunuyor.

Son Yaz Sezon Finali Ne Zaman?

Öte yandan Son Yaz dizisinin sezon finali de ne zaman olacak araştırılmakta. Dizinin 22. bölümünde birinci sezon finali yapacağı öğrenildi. Üstelik yeni sezon için onay alındı mı sorusu için ise evet yanıtını verebiliriz. Çünkü dizinin beklenmedik şekilde reyting yükselişi karşısında Fox TV yeni sezon onayını verdi. Bakalım dizi yeni sezonda da keyif veren seyir zevki ile karşımıza çıkacak mı...

Ali Atay Diziden Ayrılacak mı?

Leyla İle Mecnun dizisi çekimleri için kollar sıvanmıştı. Ali Atay ise hali hazırda Son Yaz dizisinde oynuyor. Bu nedenle ünlü oyuncunun diziden ayrılıp ayrılmayacağı merak ediliyor. Son Yaz dizisinden ayrılır ise dizinin nasıl devam edeceği bilinmiyor. Senaryoda Ali Atay'ın yeri çok büyük. Ancak bir yandan da Leyla ile Mecnun efsanesi de yaşatılmak isteniyor.