Son Yaz Dizisi Oyuncu Kadrosunu Tamamen Değiştirme Kararı Aldı! Başrol Oyuncusu Kadrodan Ayrıldı!

Son Yaz Dizisi Oyuncu Kadrosunu Tamamen Değiştirme Kararı Aldı! Başrol Oyuncusu Kadrodan Ayrıldı!

3 yıllık zaman atlaması yaşayan Son Yaz dizisinde oyuncu kadrosu değişiyor. FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan Son Yaz dizisinin yeni sezon hazırlıkları başladı. Dizi severler, Yasak Elma'nın yeni sezonunu şimdiden merak ediyor. İşte detaylar...

Ali Atay, Alperen Duymaz ve Hafsanur Sancaktutan gibi başarılı oyuncuların başrollerinde yer aldığı Son Yaz dizisi hakkındaki tüm detaylar ortaya çıktı. Kulislerden alınan bilgiler neticesinde Canan karakterine hayat veren Funda Eryiğit diziden ayrılma kararı aldı. Emre Karayel, Erdem Şanlı ve Şebnem Dönmez'in de diziden ayrıldığı ortaya çıktı. Bunun dışında dizi de önemli gelişmelerin yaşanacağı biliniyor.

Dizi yeni sezonda zaman atlaması yaşayacak!

Dizi yeni sezonda zaman atlaması yaşayacak! Alınan bilgiler neticesinde ikinci sezonda 3 yıllık zaman atlaması yaşayacak. Son Yaz dizisi Eylül ayında ekranlara gelecek. Son Yaz dizisinin ekibi ise İstanbul'da sahne çekimlerine başlayacak. İzmir dönemini kapatan Son Yaz dizisi İstanbul dönemini başlatıyor. Dizinin ilk sezonunda Canan’ın ölümünün ardından Savcı Selim'i Rize'de izleyeceksiniz. Ayrıca Rize sahneleri de izleyicilerin ekranlara kilitleyecek.

Bu karakterle birlikte Son Yaz dizisi izleyicileri farklı yerlere götürecek. Dizi severler, Son Yaz dizisinin 21 bölümde çok farklı gelişmelere şahit olacak. Dizinin hikayesinin merkezi dışında yeni karakterlerin de kadroya dahil olduğu ortaya çıktı. Hafsanur Sancaktutan ile Alperen Duymaz'ın Yağmur ve Argün karakterlerine hayat vermesi ile birlikte ikinci sezonda zaman atlaması yaşayarak hikâyede gidişatta değişecek.

Son Yaz dizisinin yeni sezonunda Birce Akalay ise Sare karakteri ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Bunun dışında Sarp Levendoğlu da Cihan karakterine hayat vererek dizi ile anlaşma yaptı. Cihan dizideki mafya karakterini ön plana çıkaracak. Alınan bilgiler neticesinde Arka Sokaklar dizisinin 15. sezonunda ayrılma kararı alan Onur Bay, Son Yaz dizisine dahil oldu. Ali Atay ve Alperen Duymaz sahnelerinin yeniden fenomen olacağı bilinirken Birce Akalay'ın da diziye dahil olması şimdiden gündem yarattı.