Son Yaz Dizisi Birçok Oyuncusuna Veda Etti! Oyuncuların Kadrodan Neden Ayrıldığı Ortaya Çıktı

Son Yaz Dizisi Birçok Oyuncusuna Veda Etti! Oyuncuların Kadrodan Neden Ayrıldığı Ortaya Çıktı

Yeni sezonun en iyi yapımları arasında bulunan Son Yaz dizisinden yeni kararlar geldi. FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan Son Yaz dizisi izleyicisini üzen bir son ile ekran macerasını tamamladı. Son Yaz dizisinin ikinci sezon onayı aldığı biliniyor.

FOX TV ekranlarında yayınlanan Son Yaz dizisi final kararı ile izleyicisini üzdü. Sezon finaline giren Son Yaz dizisinde Canan karakterine hayat veren Funda Eryiğit kadrodan ayrılma kararı aldı. Alınan bilgiler neticesinde Funda Eryiğit dizisinin ikinci sezonunda ekranlarda olmayacak.

Hatta Funda Eryiğit dışında birçok isimde kadrodan ayrılma kararı aldı. Yani Son Yaz adlı dizinin ikinci sezonunda büyük oyuncu değişikliği yaşanacak. Olgun Toker ve Funda Eryiğit dışında Şebnem Dönmez, Ebru Karayel ve Erdem Şanlı’da kadrodan ayrılma kararı ile gündeme bomba gibi düştü.

Son Yaz dizisi yeni sezonunda büyük oyuncu değişikliği yaşayacak

Son Yaz dizisi yeni sezonunda büyük oyuncu değişikliği yaşayacak. Yeni sezonda büyük bir oyuncu kadrosu değişikliği ile gündeme gelen Son Yaz dizisi şaşırtmaya devam ediyor. Diziden ayrılacak ünlü isimlerin belli olmasının ardından izleyici şimdiden yeni sezonda nelerin olacağını büyük bir merakla bekliyor.

Dizinin senaristleri titizlikle çalışmalara başlarken, ikinci sezona dair detaylarda ortaya çıktı. Kulislerden alınan bilgiler neticesinde dizinin yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Bunun dışında yeni sezonda Son Yaz adlı dizi zaman atlaması yaşayacak.

Son Yaz dizisinin yeni sezonuna dair detayları ortaya çıktı

Son Yaz dizisinin yeni sezonuna dair detayları ortaya çıktı. Başrollerinde Alperen Duymaz ve Hafsanur Sancaktutan’ın yer aldığı dizi zaman atlaması dışında artık İstanbul’da çekiliyor. İlk etapta çekimleri Çeşmede başlasa da ikinci sezon için il değişikliği gündeme geldi.

Dizi İstanbul dışında Rize’de de çekilecek. Birkaç yıllık zaman atlamasının nasıl ve ne şekilde olacağı ise izleyici tarafından merak ediliyor.