Son Yaz Dizisi Başrol Oyuncusunu Değiştirdi! Yeni Sezonda Bomba Gibi İsim Geliyor!

Son Yaz Dizisi Başrol Oyuncusunu Değiştirdi! Yeni Sezonda Bomba Gibi İsim Geliyor!

İkinci sezon kararı ile ekranlara gelecek olan Son Yaz dizisi hakkında tüm detaylar ortaya çıktı. FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan dizinin ikinci sezonunda oyuncu değişikliği yaşanıyor. Dizinin başrol oyuncusunun yerine başka oyuncu kadroya alındı

FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan Son Yaz dizisi hakkında tüm detaylar ortaya çıktı. Alınan bilgiler neticesinde dizinin başrol oyuncunda değişiklikler yaşandı. Yayınlandığı günden bu yana iyi reyting oranına sahip olan Son Yaz dizisi, ikinci sezon onayı aldı.

Alperen Duymaz, Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrollerinde yer aldığı dizi oyuncu kadrosu ve konusu ile kemik izleyici kadrosu ile ekranlarda tutunmayı başardı. Bunun dışında dizide Canan karakterine hayat veren Fundanur Eryiğit izleyicilerin gönlünde de taht kurmayı başardı. Alınan bilgiler neticesinde dizi başrol oyuncu değişikliği ile gündeme geldi.

Funda Eryiği, Son Yaz dizisinden ayrılma kararı aldı

Funda Eryiği, Son Yaz dizisinden ayrılma kararı aldı. Son Yaz adlı dizinin başrollerinde yer alan Fundanur Eryiğit diziden ayrılma kararı ile gündeme geldi. Fundanur Eryiğit’in hayat verdiği Canan karakteri sezon finalinde hayatını kaybediyor. Final sahnesinin ardından izleyici Son Yaz dizisinin ikinci sezonunu şimdiden merak ediyor.

Fundanur Eryiğit’in yerine yeni bir isim kadroya dahil oldu

Fundanur Eryiğit’in yerine yeni bir isim kadroya dahil oldu. Kulislerden alınan bilgiler doğrultusunda diziye Birce Akalay dahil olacak. Çünkü senaristler, Fundanur Eryiğit’in ardından güçlü bir kadın karakter arayışına girdi. Babil dizisinde sergilediği performans ile ön plana çıkan Birce Akalay, Son Yaz dizisinin oyuncu kadrosuna dahil olmaya hazırlanıyor.

Son Yaz dizisi ne zaman ekranlara gelecek?

Son Yaz dizisi ne zaman ekranlara gelecek? FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan Son Yaz dizisinin heyecanlı bir şekilde final yapmasının ardından izleyici ikinci sezon için gün sayıyor. Dizinin ne zaman ekranlara geleceği belli değil fakat diğer kış dizileri gibi Son Yaz dizisi de Eylül ayı itibariyle ekranlara gelebilir.