Son Yaz Dizisi 2. Sezon Çekimlerine Başlayacak! Dizinin Reytingleri Artıyor!

Son Yaz Dizisi 2. Sezon Çekimlerine Başlayacak! Dizinin Reytingleri Artıyor!

Fox TV'de yayınlanan Son Yaz dizisinin reytingleri çok yükseldi. Ayrıca dizinin yeni sezon çekimleri için hazırlık yaptığı da öne sürüldü. Final yapacağı düşünülen dizi şimdi diğer sezon için çalışmalara başlayacak. Son Yaz dizisi reytingleri nasıl arttı?

Son Yaz dizisi, beklenmedik şekilde yükselişe geçti. Dizi için bu sezon final yapacağı iddiaları ortaya atılıyordu. Ancak tüm bu iddialar asılsız çıktı. Çünkü senaryonun henüz yeni olması ve reytinglerin de yükselmesi nedeniyle dizinin final yapması beklenmiyor. Oysa ki ilk zamanlarda düşük reytinglere sahip olduğu için izleyicilerin diziye ısınamadığı düşünülmüştü. Fakat bir şekilde izleyici kitlesi Son Yaz dizisine doğru yönlendi. Ardından diziyle ilgili olumlu gelişmeler ortaya çıktı.

Son Yaz Dizisi Gündemden Düşmüyor!

Fox TV'de yayınlanan Son Yaz dizisi, başarılı oyuncu kadrosuyla gündemde kalmayı başarıyor. Başrolde oynayan Ali Atay, Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan'ın yanı sıra Alperen Duymaz'ın da diziye büyük katkısı var. Ünlü isimler rollerine o kadar sadık ve yaşayarak oynuyorlar ki izleyiciler adeta mest oluyor. Ali Atay'ı uzun zaman sonra ciddi bir rolde gördük. Bu nedenle ilk başta garip gelse de zamanla başarılı oyuncunun performansı karşısında hayranlık besledik.

Son Yaz Reytingleri Uçtu!

Son Yaz dizisi, reytinglerde özellikle de AB grubu reyting sıralamasında bir hayli yükseldi. Pek çok izleyici dizinin yakın zamanda final yapacağını düşünüyordu. Ancak dizinin gidişatını hiçbir zaman değiştirmediği ve elinden gelenin en iyisini gerçekleştirdiği bilinmekteydi. Rakip dizilerde yaşanan virüs vakaları dizinin kendisini göstermesi için önemli bir fırsat oldu. Dolayısıyla ekrana geldiği günden bu yana kendini kanıtlayan Son Yaz dizisinde reyting artışı gözlemlendi.

Son Yaz Dizisinin 2. Sezonu Çekilecek!

Son Yaz dizisinin 2. sezonu çekileceği düşünülmekte. Çünkü bu kadar başarılı bir dizinin aniden sona ermesi beklenmiyor. Dizi ve yapımcı arasındaki anlaşmalara da bakılacak olursa dizinin en az birkaç sezon ekranda kalması beklenmekte. Ancak nasıl bir karar verilir yakın zamanda öğreneceğiz. Şimdilik Son Yaz dizisini sezon finali yapana kadar izlemekten bir çaremiz yok.