Son Söz Dizisi Oyuncusu Erkan Petekkaya Sevenlerini Üzdü! Erkan Petekkaya'nın Sağlık Durumu Nasıl?

Son Söz Dizisi Oyuncusu Erkan Petekkaya Sevenlerini Üzdü! Erkan Petekkaya'nın Sağlık Durumu Nasıl?

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, sağlık durumu ile gündeme geldi. Başarılı oyuncunun hastaneye kaldırıldığı haberi kısa süre içerisinde yayıldı. Peki Erkan Petekkaya'nın hastalığı nedir? Ameliyat olup olmayacağı dahi kesinleşmedi. Sana Söz dizisi yeni bölümü ertelenebilir.

Erkan Petekkaya'nın aniden hastaneye kaldırılması hayranlarını heyecanlandırdı. Ünlü oyuncunun sağlık durumuyla ilgili ne tür gelişmelerin yaşandığı merak ediliyor. Kendisinin beklenmedik şekilde hastanede olmasıyla beraber sosyal medya bu haberi konuştu. Ünlü oyuncunun nesi var? Erkan Petekkaya'nın hastalığı nedir?

Erkan Petekkaya'nın Hastalığının İsmi

Ünlü oyuncunun 4 yıl önce böbreklerinden ameliyat olduğu biliniyor. Şimdi hastaneye kaldırılmasının nedeni ise yine böbreklerle bağlantılı. Hal böyle olunca ünlü oyuncu için tekrar ameliyat ihtimali doğabilir. Böbrek taşlarıyla ilgili sıkıntı çektiği belirtilmekte. Taşlardan kurtulmak için çeşitli tıbbi müdahalelerin yapılma olasılığı bulunuyor. Kendisi konuyla ilgili bir açıklama yapacak mı?

Erkan Petekkaya Sağlık Durumu Nasıl?

Şimdilik acil bir durumun olmadığı tahmin ediliyor. Çünkü ünlü oyuncunun kişiyi günlük hayatta zor duruma sokabilecek böbrek taşıyla ilişkin bir sıkıntıyla karşı karşıya kaldığını söyleyebiliriz. Henüz resmi açıklama gelmedi fakat Erkan Petekkaya en kısa zamanda hayranlarını bilgilendirecektir. Oyuncuyla ilgili büyük bekleyiş sürüyor. Eğer tedavi süreci uzar ise Sana Söz dizisini bu hafta izleyemeyebiliriz.