Son Dakika... Sadakatsiz Oyuncusu Burak Sergen Hastanelik Oldu! Sadakatsiz Haluk'un Sağlık Durumu Nasıl?

Son Dakika... Sadakatsiz Oyuncusu Burak Sergen Hastanelik Oldu! Sadakatsiz Haluk'un Sağlık Durumu Nasıl?

Sadakatsiz dizisinde oynayan Burak Sergen'in hastanelik olduğu açıklandı. 60 yaşındaki oyuncunun sağlık durumunun nasıl olduğu merak ediliyor. Şu an için oldukça halsiz ve bitkin gözüken oyuncunun hayranları çok üzüldü. Sadakatsiz Haluk'un durumu nasıl?

Sadakatsiz dizisi başrol oyuncusu Burak Sergen hastaneye kaldırıldı. Başarılı oyuncunun acil bir şekilde hastaneye kaldırılmasının hemen ardından sağlık durumu merak edildi. Oyuncunun sağlığı yerinde mi? Sadakatsiz Haluk'un başına neler geldi?

Burak Sergen Acilen Hastaneye Gitti!

Soluğu hastanede alan ünlü oyuncu Burak Sergen'in sağlık durumu araştırılıyor. İzleyicilerin severek takip ettiği Sadakatsiz'in Haluk karakterini canlandıran ünlü ismin virüse yakalandığı iddia edildi. Eğer koronavirüse yakalandıysa dizinin sonraki bölümlerinde oynayamayacak. Şu an için riskli bir konumda olduğu için hastanedeki tedavisi devam ediyor.

Burak Sergen Sadakatsiz'den Ayrılacak mı?

Burak Sergen'in Sadakatsiz dizisinden ayrılabileceği ifade ediliyor. Dizinin en yaşlı karakterlerinden biri olan Burak Sergen, 60 yaşında oyunculuk kariyerine devam etmekte. Dizide önemli bir karakteri canlandırdığı için olası bir ayrılık izleyenleri üzebilir. Dizinin gidişatını olumsuz yönde etkileyebilir. Ancak söz konusu Burak Sergen'in sağlığı olduğu için şu an herhangi bir karar verilmedi.

Sadakatsiz Haluk Virüse mi Yakalandı?

Sadakatsiz dizisinde Haluk'un virüse yakalanıp yakalanmadığı araştırılıyor. Ayrıca ünlü oyuncunun şu an için sağlık durumunun kritik olduğu belirtildi. Hayati riski olmasa dahi bir anda fenalaşması ve halsiz olması herkesi heyecalandırdı. Sadakatsiz Haluk koronavirüse yakalanmış olabilir. Son dakika gelişmesi olduğu için gelişmeler çok yakında ortaya çıkacaktır. Şu an için beklemek ve gerekli açıklamaları takip etmek yapılabilecek en doğru şey olacak.