Son Dakika... Haluk Sergen'in Entübe Olduğu Açıklandı! Başarılı Oyuncunun Sağlık Durumu Nasıl?

Son Dakika... Haluk Sergen'in Entübe Olduğu Açıklandı! Başarılı Oyuncunun Sağlık Durumu Nasıl?

Sadakatsiz dizisi oyuncusu Haluk Sergen, entübe oldu. Başarılı oyuncu geçe hafta solunum yollarıyla ilgili şikayetle hastaneye gitmişti. Daha sonra yoğun bakıma alınan oyuncunun bugün itibariyle entübe edildiği öğrenildi.

Sadakatsiz dizisinin başarılı oyuncusu Burak Sergen'in geçen hafta virüse yakalandığı duyurulmuştu. Oyuncunun tedavisi, yoğun bakımda devam ediyordu. Virüsün solunumunu etkilediği belirtilirken nefes almada sıkıntı yaşadığı için yoğun bakıma girdiği belirtildi. Aradan geçen bir haftanın ardından ünlü oyuncu hakkında yeni bir daha daha geldi. 

Haluk Sergen Entübe Edildi! 

Haluk Sergen'in sağlık durumunun kontrol altına alınabilmesi için entübe işleminin uygulandığı açıklandı. Entübe haberinin ardından ünlü oyuncunun hayranları merak içinde kaldı. Haluk Sergen'in son durumunu merak edenler için entübe edildiğini söyleyebiliriz.

Haluk Sergen'in Sağlık Durumu Nasıl?

Haluk Sergen, nefes almada sorunlar yaşadığı için hastaneye gitmişti. Virüse yakalanan ünlü oyuncunun sağlık durumunda bazı gelişmeler yaşanmıştı. Şimdi ise entübe edilerek daha iyi tedavi edilmesi ve nefes alma sorununa alternatif sunulması amaçlanıyor.

Sadakatsiz Dizisi Bu Hafta Yok

Öte yandan Sadakatsiz dizisinde sağlık sorunları yaşanmaya devam ediliyor. Melis Sezen'in de virüse yakalanmasıyla dizinin bu hafta yeni bölümüyle ekrana gelmeyeceği kesinleşti. Önümüzdeki haftalarda ise Burak Sergen'in sağlık durumu entübe dolayısıyla daha fazla merak edilecek. Ünlü oyuncunun sevenleri sosyal medya üzerinden Burak Sergen'in sağlık durumuyla ilgili üzüntülerini paylaşıyor.