Sol Yanım Final Yapmasıyla Birlikte Yaşanan Durumlar Oldukça Üzücü

Sol Yanım Final Yapmasıyla Birlikte Yaşanan Durumlar Oldukça Üzücü

Sol Yanım final yapmasıyla birlikte başka üzücü durumlar yaşandı. Yaşanan durumlar ilgili detaylar haberimizde paylaşıldı.

Sol Yanım Star TV ekranlarında yer alıyordu. Ancak dizi yeterli gelmemesi sebebiyle final yapma kararı aldı. İçerisinde birçok yetenekli oyuncu barınıyordu. En çok dikkat çeken kişiler ise Burak karakterini canlandıran Emre Bey olmuştu. Oldukça dikkatleri kendine çekiyordu. Onun yanında Cemre Baysel, Özge Yağız ve Tolga Mendi gibi oyuncularda yer alarak bu performansa ortak oluyordu.

Emre Bey Kimdir?

Aşk zamanı diziyle ortaya çıkmıştır. Bu dizi 2015 yılında başlamıştır. Emre Bey diğer dizileri olarak Şehrin melekleri, Elimi Bırakma, Adı Efsane dizilerinin yanında Exxen için çekilen Yetiş Zeynep projede yer bulmasıyla oldukça kendinden bahsettiriyor. Elimi Bırakma dizisinde birçok hayran kitlesini toplayan Emre Bey, burada Arda karakterine can vermişti. Buradaki başarısı gözlere çarpıp Sol Yanım dizisine başrol olarak yerleşme hakkı kazandı.

Sol Yanım dizisiyle ilgili Alem dergisine röportaj veren yetenekli oyuncu ekibi ve seti için olumlu cümleler kuruyordu. Bununla ilgili olarak  “Gerçekten keyifli bir set ortamımız var. O yüzden iyi anlaştığımız insanlar. Onlarla çok eğleniyorum” açıklamasını yapmıştı.

Oyuncunun sözleri kadar ekrana maalesef geçiremedi. Bir takım diziler ne kadar iddialı olursa olsun projeleri tutmayabiliyor. Televizyon kanalları dizinin tutmamasıyla birlikte belli bölüme kadar dizinin yayınlanmasına izin veriyor. Ancak istediği verimi alamadığında diziye final yaptırıyor. Emre Bey Sol Yanım dizisi de bu şekilde bitti. Kariyerlerinde başarısız dizi olsa dahi kendi yeteneklerini oldukça gösterdiler. Buradaki genç oyuncuları ileride daha fazla görebiliriz.

Dijital dizi ortamının yaygınlaşmasıyla birlikte burada yetenekli oyuncuların toplandığını görüyoruz. Emre Bey’i burada ortamlarda görebilme ihtimalimiz yüksek. Çoğu kişi tanımasa da Türkiye de bir çok yetenekli genç oyuncu bulunmakta. Emre Bey bunlara adaylardan biri olarak gösteriliyor. Hayranları tarafından oldukça sevilen ancak parlamaya hazır oyunculardan biri olarak görülüyor.

İleri de Emre Bey’i hangi projelerde göreceğiz oldukça merak edilen konulardan biri. Sol Yanım dizisiyle birlikte bir dizinin serüveni bitmiş oldu. Kış dönemlerinden sonra ilkbahar sezonu gelmesiyle birlikte yeni diziler de ortaya çıkıyor. Televizyon kanalları kendilerine çekmek için oldukça uğraş veriyor. Kişiler televizyon dizilerinden uzaklaşması da büyük etken. Dijital platformlara geçiş artmasıyla birlikte bu durum farklılık gösteriyor.