Sokağın Çocukları Dizisinde Yeni Dönem! 5. Sezon Nerede Çekilecek?

Sokağın Çocukları Dizisinde Yeni Dönem! 5. Sezon Nerede Çekilecek?

Sokağın Çocukları dizisinde merak edilenleri yanıtladık. 5. sezon fragmanı yayınlanan dizi hakkında neler biliyoruz? Güncel gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak. Dizinin Blu TV'de 5. sezon fragmanı yayınlandı. Öte yandan çekim yerleriyle ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı.

Blu TV'de yayınlanan Sokağın Çocukları dizisi, tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Sevilen yapımdaki bu son durum izleyicilerin gözünden kaçmadı. Öyle ki 5. sezona ilişkin merak edilenler tek tek yanıtlandı. Peki ya dizi hakkında neler biliyoruz? Dizinin oyuncu kadrosu olduğu kadar çekim yerlerinde de belirli değişikliklere imza atıldı. Böylelikle dizide farklı bir dönemin başladığını herkes öğrenmiş oldu.

Çekimler İstanbul'da Yapılacak!

Sokağın Çocukları dizisi, daha önce Hatay ve Suriye civarlarında gerçekleşti. Ancak şimdi ise işler baştan aşağı değişiyor. İstanbul'da yapılması beklenen çekimlerle beraber tüm sorular yanıt buldu. Sokağın Çocukları dizisine ilişkin neler biliyoruz? Dizinin İstanbul'da çekileceği belirtildi. Yeni sezon için hazırlıklar tamamlandı ve fragman da yayınlandı.

İzleyiciler İple Çekiyor

Öte yandan Sıfır Bir dizisinden sonra dikkatle takip edilen Sokağın Çocukları, izleyicilerin beğenisine sunuluyor. Dizinin yayın hayatına başladığı günden bu yana bazı karakterler ile farkını ortaya koyduğunu belirtelim.