Sipahi Dizisi Hazırlıkları Başladı! Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Sipahi Dizisi Hazırlıkları Başladı! Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Sipahi dizisindeki oyuncular büyük dikkat çekiyor. Öyle ki sevilen yapımda kimlerin oynayacağı ortaya çıktı. Kaan Yıldırım ve Özge Gürel'in başrolde olduğunu belirtelim. Onun haricinde Show TV dizisinin yayın tarihi ve konusu gibi gelişmeleri aktarıyoruz.

Sipahi dizisi yakında Show TV ekranlarında yerini alacak. Peki ya diziye ilişkin neler biliyoruz? Güncel detaylar ve çok daha fazlası yanıt bulacak. Öte yandan dizide kimlerin oynadığını öğrendiğinizde sizler de çok şaşıracaksınız.

Hazırlıklar Sürüyor

Öte yandan dizi ile ilgili okuma provasına ait görüntüler paylaşıldı. Böylelikle izleyiciler daha da heyecanlandı. Başroldeki oyuncular büyük dikkat çekiyor. Güncel detaylarla birlikte çeşitli ifadeler yanıt bulacak. Peki ya oyuncu kadrosunda Kaan Yıldırım'ın dışında başka hangi oyuncular bulunmakta?

Sipahi Oyuncu Kadrosu

Sipahi dizisinde oldukça fazla sayıda kaliteli isim bulunuyor. Öyle ki diziye dair güncel gelişmeler ve çok daha fazlası ortaya çıkacak. Dizide Kaan Yıldırım, Özge Gürel, Kerem Alışık, Sinan Tuzcu, Erkan Bektaş, Başak Gümülcinelioğlu, Nurettin Sönmez , Çağdaş Onur Öztürk, Serhat Nalbantoğlu, Emre Bulut, Gözde Okur, Elit Andaç Çam, Zeynep Oymak, Berrin Arısoy ve Selçuk Borak'ı göreceğiz.